Alternatieve diploma-uitreiking Cambreur toch nog heel speciaal

Stralende leerlingen in mooie outfits op de dag van hun diploma-uitreiking. Niet op school, maar op een feestelijke locatie. Dat wil je zien, daar wil je bij zijn. Dat eerste kan, dat tweede mag nu net niet in deze coronatijd.

Maar je wilt een bijzondere prestatie als het behalen van een diploma voor het Voortgezet onderwijs toch ook niet zomaar voorbij laten gaan. Daarom werden de geslaagden van MAVO en VMBO  vandaag in galasfeer ontvangen in de magische omgeving van de Oude Oude Kerk, waar zij opgewacht werden door veel van hun docenten. Er was een officieel tekenmoment en de  fotografen Jan Stads en Berry Boelens legden de – vaak ik gala outfit gestoken – geslaagden vast op de gevoelige plaat.

Langstraat TV was erbij en zond de diploma-uitreikingen live uit op Ziggo kanaal 42 (ook te zien op https://dongen.media/cambreur-college/)

Morgen (donderdag) worden de geslaagde leerlingen van HAVO en VWO in dezelfde setting ontvangen en ook dan kunt u de gebeurtenissen live volgen via de genoemde media.

Bekijk een kleine sfeerimpressie in de fotoserie bovenaan dit artikel, meer foto’s volgen later deze week

Het schema voor donderdag 9 juli
donderdag 9 juli 15.00 – 19.30 uur (T)havo
donderdag 9 juli 20.00 – 22.00 uur (T)vwo

 

Reacties