“Elke verandering groot of klein is een afscheid en een nieuw begin.”

Foto:

Advertorial Denk je in het leven alles te hebben en merk je aan jezelf dat je toch niet gelukkig bent? Dan komt dit waarschijnlijk omdat je handelt vanuit datgene wat de ander denkt en vindt. Hiermee ligt een burn-out op de loer. Lidy Geerts begeleidt mensen in de ontdekkingstocht naar hun innerlijke zelf. Samen gaan zij op zoek naar hetgeen hen gelukkig maakt.

Lidy haar missie is om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen gelukkiger worden. Coachen is haar passie en levenslust. Lidy coacht zoals ze zelf gecoacht had willen worden toen ze dat nodig had. Lidy laat zich niet tegenhouden door negativiteit. Ze gelooft in overvloed, er is voor iedereen genoeg in de wereld. Lidy heeft al veel mensen mogen helpen een betere versie van zichzelf te worden. Ze werkt graag met mensen die in een burn-out terecht zijn gekomen en niet in balans zijn. In 90 dagen brengt ze haar cliënten naar een positiever leven, jouw positiever leven. “Het blijft prachtig om te zien wat voor moois persoonlijk inzicht met mensen kan doen. Van Ont-moeten naar Bewust-Zijn” aldus Lidy.

In gesprekken neemt Lidy alle tijd en rust om jou je eigen weg te laten nemen. Daarbij is geen enkel onderwerp taboe. In een sfeer van warmte en veiligheid ontdek jij, met haar begeleiding en hulp, je eigen antwoorden en oplossingen. Jij maakt daarbij altijd je eigen keuzes. Ze helpt je om bij jouw gevoel te blijven en (weer) te functioneren als een heel mens. Daarmee ontdek jij wie je bent en wat jij graag wil. Lidy haar werkwijze is actiegericht, met behulp van huiswerkopdrachten, een dagboek en coaching. Dit helpt jou naar een vrijere toekomst, een toekomst die jij in de hand hebt.

“Je kunt elk moment beslissen om opnieuw te beginnen”
“In de 3 maanden trajecten die ik mijn cliënten aanbied, merk ik dat ik mijn cliënten iets mee wil geven om elke dag aan hun positieve verandering te werken” vertelt Lidy. “Er zijn veel invuldagboeken die inzoomen op kritiek en negatieve punten. Mensen die perfectionistisch zijn hebben een talent voor piekeren en afkraken van zichzelf. Ik zocht een manier om vanuit positiviteit en dankbaarheid te werken. Zo is het invuldagboek ‘Liefdevol Dagboek’ ontstaan.”

‘Liefdevol Dagboek’
Het invuldagboek start elke dag met twee dezelfde vragen; vragen die jou op een positieve manier terug laten kijken op jouw dag. De derde vraag of opdracht is elke dag anders. Dat kan gaan om leuke en lieve herinneringen. Het kan een opdracht zijn om iets te gaan doen. Ook dromen en fantaseren komt aan bod. Even weg van alle hectiek van de dag. Verbinden met jezelf en waar jij blij van wordt. Alle antwoorden zitten in jou. Schrijvend met een pen keer je naar binnen en ontdek jij wat echt belangrijk is voor jou. “Na 3 maanden hebben mijn cliënten ook echt een grote stap gemaakt hebben in hun positievere kijk op de wereld. Hiermee kunnen zij zelfstandig verder.”

De praktijkruimte van Nieuw Begin Coaching is volledig Corona-proof en hier kan ze haar cliënten veilig en in alle rust fysiek ontvangen. Ook kan coaching plaatsvinden via telefoon of beeldbellen.

Lidy Geerts is in 1986 afgestudeerd als maatschappelijk werkster aan de Sociale Academie. Daarna volgde ze diverse coach opleidingen, waarvan de laatste Effortless Coaching. Lidy woont en werkt in Dongen. In haar vrije tijd is Lidy bezig met haar dieren, en leest en studeert ze graag. Samen met Lidy leer je van Ont-moeten naar Bewust-zijn! Het mooiste cadeau dat er is.

Wil je een keer kennismaken? Neem gerust contact met haar op:

Liefdevolle dag
Lidy Geerts
www.nieuwbegincoaching.nl
[email protected]
06 – 420 56 408
https://www.facebook.com/NieuwBeginCoaching
https://www.linkedin.com/in/nieuwbegincoaching/

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen