Dongen viert tòch Koningsdag ….met Studio OPF

Foto:

De coronamaatregelen hebben er voor gezorgd dat alle evenementen die in Dongen gepland stonden tot de zomer, inmiddels van de kalender verdwenen zijn. Zo ook het Oranjeparkfestival, een niet meer weg te denken feest en jaarlijks hoogtepunt voor duizenden Dongenaren, van jong tot oud. Wat nu? Geen Oranjeparkfestival? Geen Koningsdag in Dongen? Zeker wel!

Een enthousiast team is achter de schermen druk bezig om te zorgen voor een mooi alternatief om ‘Woningsdag’ dit jaar vanuit thuis prima door te komen. Het Oranje Comité Dongen vindt natuurlijk dat we dit jaar ook samen moeten kunnen genieten van dat speciale Oranjeparkfestivalgevoel en heeft daarvoor een oplossing bedacht: STUDIO OPF, een eenmalig initiatief waarmee het festival gewoon bij je in de huiskamer gebracht wordt.

Vanuit een centrale locatie in Dongen zal STUDIO OPF op maandag 27 april de hele dag uitzenden voor, door en met alle inwoners van Dongen, Klein-Dongen-Vaart en ’s Gravenmoer. Natuurlijk worden alle RIVM- coronarichtlijnen hierbij in acht genomen. Tijdens de show word je getrakteerd op divers entertainment, denk hierbij aan (live)-muziek, quizjes, hoogtepunten van eerdere Oranjeparkfestivals, bellen met bekende Dongenaren, actieve doe-opdrachten en nog veel meer. Natuurlijk vergeten we ook de nationale momenten niet.

Houd de komende dagen alle Dongense media goed in de gaten om te weten waar je STUDIO OPF kunt volgen en om op de hoogte te blijven van dit spektakel voor het hele gezin op 27 april 2020.

Als heel Dongen thuis blijft brengt STUDIO OPF tijdens deze rare Koningsdag 2020 het Oranjeparkfestival in jullie huiskamer!

Reacties