DJ G-Style draait voor Volckaertbewoners, Hart van Nederland geniet mee

Foto: Bart van Kerkhof

Ondanks  de strenge coronamaatregelen was het zondagmiddag toch een beetje feest bij de Volckaert. Glenn van Riel, alias DJ G-Style, had zijn DJ booth opgesteld op het grasveld voor de ingang van het verzorgingstehuis, en liet de bewoners een uur lang genieten van gezellige meedeiners als ‘De Woonboot’ en ‘Tulpen uit Amsterdam’.

De jonge Dongenaar kwam  eerder deze week op het idee kwam om de Volckaertbewoners op deze manier een hart onder de riem te steken. Bij hen komen de coronamaatregelen extra hard aan, omdat zij helemaal geen bezoek mogen ontvangen en zelf ook niet de deur uit mogen. De bewoners genoten dan ook zichtbaar van deze muzikale traktatie en zelfs SBS6 bleek onder de indruk van deze actie, want zij kwamen met een cameraploeg naar Dongen om het gebeuren vast te leggen. Initiatiefnemer Glenn van Riel vertelt vanavond in het programma ‘In het Hart van Nederland’ om 22.50 uur op SBS6 over het idee achter zijn actie en natuurlijk is hij ook als DJ te zien bij de Volckaert, genietend van de positieve reacties van publiek en bewoners.

 

De activiteteitenbegeleiding van  Volckaert is er blij mee dat Dongen op diverse manieren laat merken dat men de Volckaertbewoners niet vergeet in deze moeilijke tijd.  Zo was er een week eerder ook al een draaiorgel geregeld om de bewoners wat afleiding te geven.

Te zien bij SBS6 zondagavond 29 maart 22.50 uur

Reacties