Floris den Boer jeudoppersauwelaar 2020

Zondagmiddag was de tweede editie van de jeugdmiddag Peeënrijk Got Talent. De zaal van de Cammeleur, tijdens carnavalsevenementen “De Boerefistschuur”, was afgeladen vol.  De presentatie van de middag was in handen van het bekende duo Tinus & Thieu en  het jonge presentatietalent Tijn Brants. Tinus, Thieu en Tijn maakten er samen met de kinderen een waar feest van.

Meerdere acts werden er op het toneel vertoond. Zo kwam Kaz van Gils samen met zijn vriendjes een paar zelf geschreven carnavalshits ten gehore brengen. Vier jeugdsauwelaars zorgden ervoor dat er ook flink wat gelachen werd deze middag  Eva den Boer, Rik Broeders en Floris de Boer namen het publiek mee op hun avonturen als schooljuffrouw (Eva), piloot (Rik) en bijenhouder (Floris). Stuk voor stuk prachtige sauwels. Levy Panis kwam in sauwelton met een minisauwel en liet horen dat hij er klaar voor is om bij de volgende editie een volledige sauwel te brengen. In de minimoppentrommel konden de kinderen uit de zaal zelf ook nog even hun momentje pakken.

De prijzen
De deelnemers werden beoordeeld door een deskundige jury want natuurlijk vielen er nog prijzen te verdelen. Floris den Boer mag zich jeugd-oppersauwelaar 2020 noemen. Hij won ook de publieksprijs. Zijn tweelingzus Eva werd tweede  terwijl Rik Broeders met de derde prijs aan de haal ging.

Meer foto’s van deze middag vind je in de fotoserie bovenaan dit artikel (foto’s: Bart van Kerkhof)

 

 

Reacties