Open Avonden op het Hanze College

Foto:

Op dinsdag 28 januari en donderdag 30 januari 2020 gaan de deuren van het Hanze College vanaf 19.00 uur voor u open.

Ouders, leerlingen en leerkrachten van het basisonderwijs zijn dan van harte welkom op onze Open Avond. De avonden duren tot 21.00 uur. Op deze avonden willen wij u laten ervaren wat het Hanze College biedt en wat een mogelijke keuze voor het Hanze College voor uw kind kan betekenen.

De school zal laten zien wat het onderwijsaanbod in de onderbouw is, hoe we werken in de klas, welke keuze mogelijkheden er zijn, wat we doen aan loopbaanoriƫntatie, leerlingbegeleiding en onderwijs projecten. We bieden onderwijs in mavo, kader en basis beroepsgerichte leerwegen met in de bovenbouw diverse profielen in de sectoren zorg, techniek en economie.
Ook de Stichting Vrienden van het Hanze College, een stichting waarin vele bedrijven uit de regio zijn vertegenwoordigd, is aanwezig. Wij verbinden samen met hen het hedendaagse vakmanschap met duurzame technologische ontwikkelingen.

U ontvangt informatie over alle activiteiten zoals het project sportklas, excursies, en buitenlandse reizen voor de leerlingen. Een vertegenwoordiging van de ouders is aanwezig die u graag informatie geven over hun ervaringen met het Hanze College. Alle activiteiten op deze avond geven een realistisch beeld van wat er op het Hanze College in de dagelijkse onderwijspraktijk aan de orde komt. Natuurlijk kunt u op deze avonden alle vragen aan ons stellen: vragen over de zorg voor uw kind, het advies van de basisschool, de plaatsing, de mogelijkheden om op te stromen naar een ander niveau, de samenstelling van de klassen etc.

Meer informatie kunt u vinden op de website: www.hanze-college.nl of u kunt contact opnemen met mevr. Vogelaar of dhr. de Jong.

Reacties