Volckaert bedankt sponsoren zorgbus tijdens feestelijke oplevering

Foto:

Zorgorganisatie Volckaert won begin dit jaar een spiksplinternieuwe zorgbus voor een periode van vijf jaar bij een loterij van Stichting Mobiliteit voor Iedereen (MVI). Hoewel de bus al sinds februari in gebruik is, is hij afgelopen week officieel opgeleverd op locatie Dongepark in Dongen. Om alle sponsoren te bedanken, werd een feestelijke bijeenkomst georganiseerd.

De afgelopen maanden is Stichting MVI actief aan de slag gegaan met het benaderen van mogelijke sponsoren om de maandelijkse kosten van de zorgbus te dekken. Ruim 75 ondernemers uit Dongen en omgeving hebben hieraan een mooie bijdrage geleverd. De bus is door Van der Burgt Reclame uit Oosterhout bestickert met de logo’s van alle sponsoren. Tijdens de feestelijke oplevering werd het eindresultaat onthuld en kregen alle sponsoren de mogelijkheid de bus te bewonderen.

Onder het genot van een hapje en een drankje werden de aanwezige lokale ondernemers uitgebreid bedankt. Helmer de Vries deed een woordje namens Stichting MVI en clustermanager Ellie Biemans namens Volckaert: “Het liefst zou ik alle sponsoren persoonlijk benoemen, maar het zijn er zó veel dat ik daar niet aan begin.” Stichting MVI laat via social media weten: “Met recht een dag met een gouden randje. Wat is het gaaf om zo veel blije gezichten te zien en te horen dat er nu vele wensen uit kunnen komen.”

Volckaert is ontzettend dankbaar dat Stichting MVI en alle sponsoren het mogelijk maken om nóg meer uitjes voor cliënten te kunnen realiseren. Na het winnen van de bus in februari rolden er tranen van blijdschap over de wangen van cliënten, zij waren zichtbaar geraakt door het nieuws. De afgelopen maanden zijn er dan ook al diverse wensen van cliënten in vervulling gegaan. Dankzij de sponsoren zijn alle exploitatiekosten voor de looptijd van vijf jaar gedekt en wordt de bus na deze vijf jaar eigendom van Volckaert zodat de zorgorganisatie ook daarna uitstapjes kan blijven organiseren.

Reacties