TRAINHOPPER opent reeks optredens parkpodium met rock- en popmuziek

Foto:

TRAINHOPPER, een band van zes jonge enthousiaste Dongense talenten, opent het optreedseizoen op het Parkpodium in Park Vredeoord. Op 5 mei zijn ze te zien en te horen van 16.00 -17.30 uur.

Iedereen is van harte welkom om kennis te maken met deze veelbelovende band. In februari maakten de muzikanten hun debuut in De Poort. Met succes. Op Koningsdag hebben ze nog opgetreden in Oosterhout. En nu dus weer in Dongen in park Vredeoord. Zorg dat je er bij bent!
Trainhopper speelt rock- en popmuziek (van Queen tot Amy Winehouse) en is de eerste in een reeks van optredens op het Parkpodium. Een programmacommissie is de afgelopen maanden druk bezig geweest om voor de periode van 27 april t/m 30 september zo’n 10 à 15 optredens te realiseren. Voor optredens binnen deze periode heeft de gemeente al vergunning afgegeven.

De programmacommissie heeft zich ervoor ingespannen om een zo gevarieerd mogelijk programma aan te bieden. En dat is aardig gelukt.
Zo is er op zondag 12 mei een evenement, waarbij een combinatie van literatuur en muziek centraal staat. Op de Dag van het Park op 26 mei is er een spetterende openingsact. Verder staan er nog optredens op de agenda van o.a. Nederpopkoor Zonder Noten, Spirit, optredens van leerlingen van het Kunstpodium, theatergroep Message, demonstraties van sportschool Van Gils en de schaakclub. Houd de Dongense media en de facebookpagina’s van De Cammeleur en Stichting Parkplezier in de gaten voor de exacte planning en tijden.

Het Parkpodium is bedoeld om Dongens talent op een laagdrempelige manier letterlijk een podium te bieden. Daarnaast is het een mooie manier om het Dongense culturele en muzikale aanbod te promoten en een flinke impuls te geven aan Park Vredeoord als het aantrekkelijk groene hart van Dongen.

Het Parkpodium is er voor iedereen: jong en oud, alleen of met een groep.
Ook nog zin om een keer in de schijnwerper te staan? Mail dan naar [email protected] en vertel in het kort wat je wilt doen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen