Zo lang mogelijk zelfstandig thuis wonen, dat wil toch elke oudere?

Foto:

Advertorial Ouderen wonen steeds langer zelfstandig thuis. Soms is daar hulp en ondersteuning bij nodig. Het ouder worden brengt nou eenmaal beperkingen met zich mee. De kinderen zijn vaak druk met werk en gezin of wonen niet in de buurt. U kunt dan niet altijd een beroep op hen doen. UWassistent regelt ondersteuning op maat en helpt u met praktische ondersteuning in en om het huis.

Tijdelijke hulp of voor langere tijd
Al ruim vier jaar helpt de in Dongen woonachtige UWassistent Corine Stigter mensen in Dongen en omstreken die tijdelijk of langdurig extra hulp kunnen gebruiken:

  • Ouderen of mensen met een ziekte of beperking;
  • mensen die tijdelijk uit de running zijn door ziekte, operatie of een ongeval;
  • overbelaste mantelzorgers.

Inmiddels heeft zij een team van ruim 60 dienstverleners die bij diverse cliënten werkzaam zijn.

Grappig hoe iets wat je jong hebt geleerd kunt omzetten in je passie en je beroep. Als jong meisje hielp Corine haar oma’s al met allerlei hand- en spandiensten en heeft dit tot het laatst toe met veel liefde gedaan.

Praktische ondersteuning bij mensen thuis
Wat kan UWassistent voor u regelen: huishoudelijke hulp, een gezelschapsmaatje, boodschappenservice, vervoer en begeleiding bij ziekenhuisbezoek, tuin- en klushulp, mantelzorgondersteuning, respijtzorg, koken of hulp bij de maaltijd, hulp bij administratie, tijdelijke ondersteuning na ongeval of operatie, persoonlijke begeleiding thuis en waak- en slaapdiensten. We bieden hulp vanaf twee uur per keer.

Recent hebben we nog hulp geregeld voor een 92-jarig man die nog zelfstandig thuis woont. Zijn kinderen wonen allemaal ver weg en soms vergat hij in de avond zijn maaltijd op te warmen en at hij niet. Nu komt er een aantal keren per week een dienstverlener van UWassistent die voor hem de maaltijd opwarmt en opdient. Nog even een praatje en een kopje koffie dan duurt de avond ook niet zo lang voor hem.

Gezelschapsmaatje
Regelmatig biedt UWassistent gezelschap of vervoer aan ouderen die graag nog zelfstandig genieten van een uitstapje of gezelschap op momenten dat familie of mensen in de buurt daarvoor niet in de gelegenheid zijn. Waarom zou u (te) lang wachten of uzelf eenzaam voelen terwijl er voldoende mogelijkheden zijn om deel te kunnen blijven nemen aan juist die dingen waaraan u zoveel plezier kan beleven?

U bepaalt zelf van welke hulp en hoe vaak u gebruik wilt maken van de diensten van UWassistent. Doen wat nodig is dat is waar we goed in zijn. Praktisch oplossingen waarbij uw wensen centraal staan. Gerichte, betaalbare en betrouwbare ondersteuning in en rond het huis. Hulp of begeleiding die perfect aansluit bij uw hulpvraag én bij u als mens. De beste match met mooie raakvlakken daar doen wij het voor.

Wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij u thuis met Persoonlijk Assistent Corine Stigter of wilt u meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact met Corine op via het telefoonnummer 06-51483355 of via email: [email protected] Meer info vindt u HIER.

Reacties