Vandaag: Open Dag op het Cambreur College

Foto:

Advertorial Het Cambreur College is een moderne, verrassende en eigentijdse school met positieve medewerkers en leerlingen

Het Cambreur College is een brede scholengemeenschap, die in de ogen van de leerlingen toch niet te groot is: alle afdelingen hebben een eigen team. Momenteel huizen de leerlingen in drie gebouwen: leerlingen die kozen voor havo, vwo of tweetalig onderwijs krijgen les in het hoofdgebouw (A), aan de Mgr. Schaepmanlaan. De Mavoleerlingen hebben hun thuishonk aan de Bolkensteeg (gebouw C) en het B-gebouw herbergt de VMBO-leerlingen.

Eigenlijk bestaat het Cambreur College dus uit drie kleine scholen. Maar wel met een groot voordeel: doorstromen van de ene naar de andere afdeling verloopt heel soepel.

Benieuwd wat er achter de drie gevels van het Cambreur College schuilt? Zelf sfeer proeven? Kom dan vandaag (woensdag 13 februari) naar onze Open Dag. De deuren staan voor iedereen open.

Op het Cambreur College doen we dingen samen. Onze vijf kernwaarden: thuis zijn, samen, ambitie, groei en eigenaarschap maken met samen met leerlingen én hun ouders waar.

We maken van onze leerlingen echte wereldburgers. Ze gaan niet alleen de landsgrenzen over tijdens uitwisselingsprojecten en andere reizen, maar ze zijn ook regelmatig betrokken bij projecten in hun eigen leefomgeving

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen