Gemeentelijke Oorkonde voor Ad van Zelst

Foto:

Bij aanvang van de jaarvergadering van de Dongense Biljart Bond  worden traditiegetrouw de jubilarissen gehuldigd. Dit jaar waren er maar liefst 17 jubilarissen, zeven vijfentwintig jarige, vier veertig jarige en drie 50 jarige. Twee jubilarissen, namelijk Henk Smans en Ad van Zelst vierden hun 60 jarig jubileum. Henk Smans werd geprezen voor zijn jaren lange inzet bij B.V. de Herberg, als biljarter, bestuurder en animator van het dames biljart toernooi. Hij werd in de bloemetjes gezet en ontving een diner bon.

Voorzitter Mari Loonen had, na de felicitaties, een kort woordje voor Ad van Zelst en zijn echtgenote en overhandigde een mooi boeket bloemen en een diner bon.  Het korte woordje van de voorzitter had een reden, Mari nodigde wedhouder van Sport Zaken Piet Panis uit om het woord te richten tot de jubilaris. Hij memoreerde dat Ad, nog steeds een actief biljarter, heeft gespeeld bij het Groene Woud, het Looie Pepke en nu nog steeds bij Aurora.

Een mooie herinnering uit zijn biljart carrière is natuurlijk de partij tussen Ad en Cor Vereggen tijdens de opening van de Cammeleur. Ad haalde toen een moyenne van 10.0. Ad is nog steeds een verdienstelijke speler in de diverse DBB competities. Voor al zijn trouwe jaren aan de biljartsport, overhandigde de Wethouder aan Ad, de Gemeentelijke Oorkonde voor verdiensten in de Gemeente Dongen.  De DBB heeft nu drie leden die 60 jaar lid zijn, opvallend hierbij is dat ze alle drie samen hebben gebiljart bij het Groene Woud. Na de mooie woorden en felicitaties van de heer Panis kregen de aanwezigen leden de gelegenheid om de jubilarissen te feliciteren.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen