Zomerconcert Kamerkoor Zuid in kapel Zusters Franciscanessen

Foto:

Op zondag 14 juni geeft Kamerkoor Zuid een zomerconcert in de sfeervolle kapel van de zusters Franciscanessen in Dongen, de thuisbasis van het koor. Het concert wordt voorafgegaan door een korte workshop.

Kamerkoor Zuid bestaat uit een 14 tal zangers en zangeressen die met ambitie, lef en enthousiasme een veelzijdig repertoire ten gehore brengen. Het Zomerconcert is een caleidoscoop met a capella koorwerken, van heel oud (16e eeuw) tot hedendaags en van vier- tot zes- en achtstemmig. De muzikale leiding is in handen van Rick Muselaers.

Voor mensen die graag eens willen ervaren wat het is om klassiek te zingen, nieuwsgierig zijn naar zingen in een koor of graag kennis willen maken met de werkwijze van dirigent Rick Muselaers, organiseert het koor voorafgaande aan het concert om een workshop voor de concertbezoekers.

Aanvang workshop: zondag 14 juni om 13.30 uur, aanvang concert 14.30 uur. De kapel van de zustres Franciscanessen (Hoge Ham 25) is te bereiken via de ingang aan de Schoolstraat.

Wilt u zeker zijn van een zitplaats (de kapel is niet zo groot) of graag deelnemen aan de workshop, bestel dan tijdig uw kaartje a € 10,- via de website van het Zuid Nederlands Concert Koor: www.znck.nl. Kamerkoor Zuid is organisatorisch verbonden aan het Zuid Nederlands Concertkoor, maar opereert zelfstandig. Op zondag 14 juni kost een kaartje bij de toegang € 12,50.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen