Nieuw: Turks-Mediterraans Restaurant ‘Name’

Foto: dongen.nieuws.nl

“We zijn nu bezig met de allerlaatste voorbereidingen en vanaf aanstaande vrijdag 9 januari zijn we er helemaal klaar voor. Vanaf die dag hopen we vele Dongenaren te mogen ontvangen in ons nieuwe restaurant ‘Name’. Aan het woord is Murat Ozer, eigenaar van het nieuwe restaurant op de plaats waar ooit partycentrum de Baan furore maakte. dongen.nieuws.nl nam alvast een kijkje en was onder de indruk van zowel de uitgebreide kaart als de aantrekkelijke prijzen.

Ervaring
“Ik zit al vijfentwintig jaar in de horeca in deze regio, waarvan 20 jaar als eigen ondernemer. Steeds weer stapjes vooruit gemaakt met als bekroning dit restaurant ‘Name’.” aldus Ozer. “Het woord ‘Name’ heeft meerdere betekenissen maar die hebben allemaal iets te maken met het begrip ‘mooi’. Dat past dus prima bij dit mooie restaurant op deze mooie locatie.” Murat stelt ons voor aan bedrijfsleidster Mina, van Iranese afkomst en al enkele jaren wonend in Dongen. “We hebben een goed team met vakkundige mensen. Onze kok heeft zijn sporen al ruimschoots verdiend en heeft de leiding gehad over de keuken in enkele gerenommeerde restaurants in de buurt.”

Restaurant ‘Name’ is de afgelopen maanden drastisch gerenoveerd en voldoet op alle gebieden weer volledig aan de eisen van deze tijd. Het restaurant is ruim opgezet en beschikt over 60 zitplaatsen. Mina: “we willen niet dat de mensen het gevoel hebben dat ze op elkaar gepropt zitten en met 60 zitplaatsen hebben onze gasten nog alle privacy die ze wensen.” Naast het restaurant heeft ‘Name’ ook een zaal beschikbaar die te gebruiken is voor allerlei feestelijke bijeenkomsten.

name2
Murat Ozer (l) en bedrijfsleidster Mina

Menukaart
Bij een kijkje op de menukaart valt meteen de enorme keuze op in zowel voor-, hoofd-, als nagerechten. “Onze kok werkt op topniveau en toch kunnen wij alles voor hele schappelijke prijzen aanbieden” vervolgt Murat Ozer. “daar zijn we ontzettend trots op. Neem nu bijvoorbeeld ons bijzondere voorgerecht, bestaande uit verschillende koue en warme tapas, allemaal authentieke gerechten waardoor je zelfs bij het voorgerecht al diverse smaaksensaties ervaart” In het menu komen we werkelijk alles tegen uit het volledige mediterraans gebied: grill- en ovengerechten, vegetarische – en pastagerechten, vis-en pangerechten…voor iedere smaak een ruime keuze. “Dat vinden we belangrijk” aldus Ozer.

Ook voor een heerlijke lunch met Turks brood, sandwiches, maaltijdsalades enz. is restaurant ‘Name’ de aangewezen plek. “En als je dan bijvoorbeeld een maaltijdsalade met kip bestelt, dan hoef je echt niet naar de kip te zoeken hoor” lacht Ozer, “wij zorgen ervoor dat je waar voor je geld krijgt.”

Openingsaanbieding
Ter kennismaking heeft Restaurant ‘Name’ aantrekkelijke openingsaanbieding die de hele maand januari geldig is. Ozer: “Indien men per persoon een hoofdgerecht bestelt krijgt men van ons als voorgerecht enkele koude en warme tapas gratis aangeboden”

Restaurant ‘Name’ is gevestigd aan de Hoogstraat 96 aan de weg tussen Dongen en Oosterhout. Het restaurant is geopend vanaf vrijdag 9 januari.

Openingstijden:
Dagelijks vanaf 11.00 uur tot 00.00 uur geopend
Keuken open van 11.00 tot 21.30 uur

Reserveren of meer informatie: 0162-222850

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen