Het maatschappelijk werk in Dongen verhuist naar Medisch Centrum Beljaart

Foto:

Vanaf juni zijn de maatschappelijk werkers van IMW regio Tilburg verhuisd naar Medisch Centrum Beljaart, Kloosterpad 11-13 in Dongen. Je vindt ze op de eerste verdieping van het pand, we zijn bereikbaar via trap en lift. Wees van harte welkom op deze mooie nieuwe locatie! Kom gerust eens langs tijdens de inloopspreekuren; iedere maandag van 9 tot 10.30 uur en donderdag van 15 tot 16.30 uur.

Mandy Stoutjesdijk, leidinggevende, over de nieuwe locatie: ”Zo fijn om de verbinding te maken met andere organisaties zoals huisartsen, fysiotherapie en thuiszorg. We zitten nu op een bekende en makkelijk bereikbare locatie in Dongen. We zijn trots op het resultaat; fijne kantoren, maar vooral een mooie plek om mensen te ontvangen.”

Heb je een vraag of probleem?
Heb je een vraag of probleem waar je zelf of met hulp van anderen uit je omgeving niet uitkomt? Bijvoorbeeld over opvoeding, echtscheiding, financiële problemen of huiselijk geweld. de professionele hulpverleners kijken samen met jou wat jij nodig hebt, geven advies en ondersteuning, zodat je zelf weer verder kunt.

Wil je meedoen met een training of een gespreksgroep?
Bijvoorbeeld om meer zelfvertrouwen te krijgen, beter op te komen voor jezelf of omgaan met een scheiding. Je ontmoet dan mensen die met dezelfde dingen zitten als jij of hetzelfde hebben meegemaakt. Het is fijn om je ervaringen en gedachten te delen met mensen die jou begrijpen. De ervaren trainers begeleiden de groepen en geven je informatie en praktische tips.

Hoe kun je ons bereiken?
Heb je een vraag? Loop dan gerust eens binnen tijdens het inloopspreekuur. Of bel 0162 – 31 93 31, de telefoniste noteert dan je naam en telefoonnummer en zorgt ervoor dat je binnen 5 werkdagen dagen wordt teruggebeld. Je kunt ook een mail sturen naar [email protected].

Wat doet IMW regio Tilburg?
IMW regio Tilburg is er voor alle kinderen, jongeren en volwassenen in Dongen en ‘s Gravenmoer. De hulp is gratis, je hebt geen verwijzing nodig. Er wordtsamengewerkt met andere organisaties die hulp en ondersteuning bieden, zoals MEE Plus, ContourdeTwern en SWOD. De schoolmaatschappelijk werkers van IMW regio Tilburg werken op alle scholen in Dongen en ’s Gravenmoer.

Kijk voor meer informatie op www.imwregiotilburg.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen