Hoppenbrouwers Dwars Door Dongen ook dit jaar rondom Park Vredeoord

Foto:

A.T.V. Atledo organiseert ook dit jaar weer het loopevenement Dwars Door Dongen. Dit jaar vindt de Hoppenbrouwers Dwars Door Dongen plaats op zaterdag 3 juni 2023. De organisatie is er in geslaagd om een programma samen te stellen dat voor iedere loper wat te bieden heeft. Van jong tot oud, van trimmer tot wedstrijdloper. Park Vredeoord is de kern van Dwars Door Dongen. Hier is de start en de finish, muziek en horeca. Ook zijn hier tenten waar de lopers zich om kunnen kleden en worden de startnummers uitgereikt.

Tact Kids Run
Hoppenbrouwers Dwars Door Dongen start met de Tact Kids Run voor alle kinderen van de basisschool. De kinderen lopen hun rondjes door het Vredeoord Park en worden hierbij aangemoedigd door hun ouders, opa’s en oma’s en ooms en tantes. Voor de school met de meeste deelnemers is er een grote wisselbeker. Mascotte Donkey zorgt ervoor dat de kinderen nog harder gaan lopen en Tact Letselschade heeft ervoor gezorgd dat iedereen een leuke attentie krijgt. En als de kinderen nog niet moe genoeg zijn, kunnen ze zich nog lekker uitleven op het springkussen. Atledo vindt het belangrijk dat in principe ieder kind kan sporten. Daarom zijn de inschrijfkosten maar € 1,- per kind.

Specials Run
Omdat iedereen moet kunnen sporten wordt er speciaal voor mensen met een beperking een Specials Run georganiseerd. Deze vindt ook in het Vredeoord Park plaats. Ieder jaar is het weer genieten voor de Specials.

De Avri Engelse Mijl
Dit is de eerste afstand die door Dongen loopt. De start is buiten het park en er wordt gefinished in het Vredeoord park. Naast de vele scholieren van het Cambreur college doen hier ook echt toppers aan mee. De afstand van 1609 meter is een genot om naar te kijken. Voor de snelste man en de snelste vrouw op deze afstand is een wisselbeker beschikbaar gesteld door Avri Tuincentrum.

Bedrijvenloop
De bedrijvenloop is een onderdeel van de 5 km trimloop. Je kunt als bedrijf meedoen door een team van minimaal 3 en maximaal 5 lopers in te schrijven. De totaaltijd van de 3 snelste lopers is bepalend voor het klassement. Het winnende team krijgt een wisselbeker. Voor ieder team is er na afloop een hapje en een drankje en elk team krijgt een teamfoto. Ieder deelnemend bedrijf heeft de mogelijkheid om zijn of haar bedrijf uit te dragen op het netwerkplein in het park. De bedrijvenloop is een uniek evenement; samen met je collega’s loop je een wedstrijd en onder het genot van een drankje blijf je naderhand gezellig socializen. Betere teambuilding bestaat er niet!

Hoppenbrouwers Dwars Door Dongen 5 km trimloop
Nederland kent veel hardlopers. Veel hardlopers zijn niet aan een club verbonden en lopen vaak op eigen gelegenheid een rondje. Vaak vinden deze mensen het wel leuk om een keertje een wedstrijd te lopen. Wat is er nou leuker dan dit Dwars Door Dongen te doen! Naast de trimmers en de deelnemers aan de bedrijvenloop is deze loop ook de eindloop van Atledo Run For Fun. In januari zijn ongeveer 30 mensen gestart met een hardloopcursus bij Atledo. De Hoppenbrouwers 5 km loop is de bekroning voor 20 weken hard trainen en leren hardlopen. Van 0 meter tot 5 km in 20 weken is een geweldige prestatie. Familie, vrienden en kennissen worden van harte uitgenodigd om deze toppers aan te komen moedigen!

Hoppenbrouwers Dwars Door Dongen 10 km
Dwars Door Dongen staat bekend als een snelle wedstrijd. Veel lopers proberen in Dongen hun PR te verbeteren. De regionale toppers komen meestal ook naar Dongen omdat hier belangrijke punten zijn te verdienen voor het Regio 13 Weg Circuit. Maar ook de minder snelle lopers houden van deze wedstrijd. De 10 km van Hoppenbrouwers Dwars Door Dongen is naast een wedstrijd ook een prima loop voor trimmers en ideaal om je conditie of niveau eens te testen.

Parkoers
Dit jaar is het parkoers aangepast. 1 ronde is 2,5 km en loopt echt Dwars Door Dongen met start en finish rondom Park Vredoord. De samenwerking met Stichting Parkplezier maakt deze locatie een unieke plaats voor zowel lopers als toeschouwers.

Horeca
Café de Salamander is de horeca partner voor Dwars Door Dongen. Voor de toeschouwers is het heerlijk om met een drankje naar de wedstrijden te kijken en voor de deelnemers een ‘must’ om na inspanning even lekker wat te drinken. Naast drinken is er ook voldoende te eten.

Sponsors
Een groot evenement zoals Dwars Door Dongen kan niet zonder sponsors. Atledo is erg blij dat ook dit jaar het evenement, mede dankzij sponsors, georganiseerd kan worden. Naast hoofdsponsor Hoppenbrouwers leveren ook Tact Letselschade, MDM Verhuur, Avri en de Salamander een belangrijke bijdrage.

Programma
16.00u Tact Kids Run
17.00u Specials Run
17.15u Avri Engelse Mijl
18.00u Hoppenbrouwers Dwars Door Dongen 5 km trimloop en bedrijvenloop
18.45u Hoppenbrouwers Dwars Door Dongen 10 km wedstrijdloop en trimloop

Inschrijven
Alle informatie is te vinden op www.atledo.nl. Inschrijven kan via www.inschrijven.nl. Bedrijven kunnen een mail sturen naar [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen