NOVOO dames op bezoek bij De Cammeleur in Dongen voor de ins en outs van Linkedln

Foto:

Op dinsdag 8 september werd de derde bijeenkomst van NOVOO gehouden bij de Cammeleur in Dongen. Voorzitter Janny Vos verwelkomde alle dames en de twee heren en na enkele mededelingen en vier nieuwe dames die zich voorstelden was het de beurt aan Jurgen Jansen.

Jurgen Jansen gaf in een korte inleiding de totstandkoming van het nieuwe gebouw en de Cammeleur. Jurgen Jansen is sinds 2014 directeur van Stichting Donckhuys en daarmee verantwoordelijk voor het beheer en de exploitatie van de Cammeleur.

Deze avond stond in het teken van de ins en outs van LINKEDLN. Hiervoor was Elton Bakx van de firma De Heren van Werk uitgenodigd. Elton ging in op hoe je op Linkedln op jouw manier kunt laten werken. Of het nu gaat om een nieuwe baan, nieuwe klanten of nieuwe medewerkers. Saaie bijeenkomst? Nou nee! Elton Backx stimuleerde de NOVOO dames om de telefoon te pakken, de eigen LinkedIn profielen te bekijken, en met tips en trics .

Het was een zeer inspirerende avond waar na zeker een boel dames met Linkedln zullen aan slag gaan. De avond was gewoon te kort voor alle informatie.  De volgende bijeenkomst is op woensdag 28 oktober. Novoo gaat dan naar de Fitmasters in het NAC stadion. Ontmoet andere ondernemende vrouwen uit de regio, ook hier zijn introducées van harte welkom. Aanmelden doe je via www.novoo.nl/agenda

Reacties