Inloopavond voor (startende) ondernemers uit Tilburg en omstreken 

Foto:

Hoe kan ik de uitbreiding van mijn bedrijf financieren? Welke stappen moet ik zetten om een eigen bedrijf op te zetten? Is het noodzakelijk om een rechtsbijstandverzekering af te sluiten? Ondernemers hebben continue (financiële) vragen rondom hun bedrijfsvoering. Maar willen niet altijd direct een afspraak inplannen. Voor hen introduceert Rabobank Tilburg en omstreken een speciale Ondernemers Inloopavond vanaf maandag 30 juni a.s. 

De adviseurs van de Rabobank beantwoorden van 18.00 tot 20.00 uur ondernemersvragen over starten, financieren, verzekeren, pensioenen, etc. Online is veel informatie beschikbaar, maar soms is  het gewoon prettig om in een persoonlijk gesprek direct antwoord te krijgen op vragen. Een afspraak  maken is dus niet nodig en ondernemers hoeven niet direct allerlei materiaal mee te nemen. 
De Ondernemers Inloopavond vindt plaats op Spoorlaan 298 (bij Interpolis). Parkeren kan in de Tivoligarage. Hiervoor is een uitrijkaart beschikbaar. Samen bereik je meer dan alleen 
De Rabobank gelooft dat je samen meer bereikt dan alleen. Daarom willen we samen met 
ondernemers kennis delen en creëren. De Ondernemers Inloopavond is hier een voorbeeld van.  Daarnaast heeft de Rabobank speciaal voor ondernemers de Rabo Kennis App ontwikkeld, waarmee  ondernemers snel en gemakkelijk kennis kunnen opdoen op macro-economisch, land- en sectorniveau. Hierdoor blijven ze op de hoogte van wat er speelt in een sector of land, zodat ze beter kunnen anticiperen op economische ontwikkelingen in hun branche. De app is beschikbaar voor iPad,  iPhone en Android. Kijk op www.rabobank.nl/kennisapp voor meer informatie.