Kring-apotheken van der Veen en Racamy worden Alphega apotheek

De twee Kring-apotheken in Dongen hebben een nieuwe naam gekregen: Alphega Apotheek van der Veen en Alphega apotheek Racamy. Alphega apotheken van der Veen en Racamy zijn twee van de vele zelfstandige Kring-apotheken in Nederland, die de overstap naar het merk Alphega apotheek hebben gemaakt. Het is de bedoeling dat alle aangesloten zelfstandige Kring-apotheken als Alphega apotheek verder gaan.

De meerwaarde van Alphega apotheek
Alphega apotheek is met meer dan 4.800* apotheken actief in zeven Europese landen. Om klanten de beste gezondheidszorg te kunnen blijven bieden heeft Kring-apotheek zich aangesloten bij dit internationale apothekersnetwerk. Zo profiteren consumenten van de voordelen van een internationaal merk. Zoals een breder assortiment zelfzorgproducten  en nieuwe zorgdiensten.
Met de slogan  ‘Jouw gezondheid is onze zorg’ laat Alphega apotheek zien dat de zorg voor de klant verder gaat dan enkel het verstrekken van medicijnen. Alphega apotheek biedt oplossingen, die zich juist richten op preventie en denkt daarbij mee met de klant.
 
Uitbreiding assortiment met Boots Laboratories
Bij beide Alphega apotheken in Dongen kunnen klanten terecht voor professioneel, persoonlijk advies en informatie over al hun gezondheidsvragen en receptgeneesmiddelen. Daarnaast hebben de apotheken een uitgebreid assortiment zelfzorgproducten, zoals pijnstillers, hoestdranken en speciale huidverzorgingsproducten. Binnenkort wordt het assortiment uitgebreid met het wereldwijd beroemde merk Boots Laboratories. Klanten kunnen uiteraard blijven rekenen op de vertrouwde service van het apotheekteam..
 
Dhr. E. van der Veen, apotheker van Alphega apotheek van der Veen: “We zijn erg blij met onze vernieuwde apotheek en de overstap naar het internationale merk Alphega apotheek. Hierdoor kunnen wij onze klanten nog beter van dienst zijn met extra services. Zo starten we bijvoorbeeld binnenkort met onze 24/7 uur Medicatie Afhaal Automaat en met een snelbalie. Dit zijn twee extra services, waarvoor klanten zich kunnen aanmelden in de apotheek.”
 
Mevr. C.C. Racamy, apotheker van Alphega apotheek Racamy: “Het interieur van apotheek Racamy was al groen, dus met relatief weinig aanpassingen hebben we de overstap naar Alphega apotheek kunnen maken. We zijn trots op ons brede huidverzorgingsassortiment. Hierdoor kunnen we aan iedereen advies op maat geven. De Boots Laboratories huidverzorgingsproducten zijn een welkome aanvulling op ons al zeer brede assortiment met o.a. Vichy, La Roche-Posay, Apivita, Eucerin, Medex en van Nederlandse bodem Bergman Beauty Care. Met onze robot en de nieuwe services kunnen we u nog beter en sneller van dienst zijn, wij zien u graag in onze apotheek!”
 
Caitlin Sorrell, Managing Director van Alphega Pharmacy Europe, voegt toe: ”Alphega Pharmacy blijft zich versterken en de aansluiting van Kring-apotheek bij Alphega verhoogt het profijt van heel het zelfstandige apothekersnetwerk. We kijken ernaar uit om nauw samen te gaan werken met de zelfstandige apotheken in Nederland.”
 
Openingstijden
Beide Alphega apotheken zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 18.00 uur.