Fietstocht Kloekers succes

Foto:

Afgelopen zondag werd de jaarlijkse fietstocht van carnavalsvereniging de Vaortse Kloekers gehouden. Het bestuur had besloten, nu de regels weer wat versoepeld zijn om de tocht door te laten gaan. En het was een succes de leden genoten er zichtbaar van.

Mooi om te zien dat er toch weer mogelijkheden zijn, waarbij de regels van het RIVM gerespecteerd kunnen worden. Er was weer een schitterende tocht uitgezet door John en Petra van Gils. Ondanks het druilerige weer ging de tocht van start. De tocht voerde langs tal van pittoreske plaatsjes in Dongen, Raamsdonk, Raamsdonksveer en Oosteind. Voor vele leden werden plaatsjes, waar ze nog nooit waren geweest, aangedaan. Halverwege de fietstocht was er een prima verzorgde lunch, waarna de fietsers weer verder reden. Daarna was er nog een drankstop.

Ondertussen was het weer helemaal opgeklaard en kon er zelfs genoten worden van de zon. Na ongeveer 35 kilometer keerden de Kloekers terug op de thuisbasis. Bij sportcafé ’t Vaartje werd vervolgens nog genoten van een prima verzorgde maaltijd. Er werd daarna nog lang nagepraat om vervolgens voldaan huiswaarts te keren.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen