Zomerbuurtfeest BV Achterberg.

Op zaterdag 23 Augustus organiseerde BV Achterberg een Zomerbuurtfeest voor haar leden bij school Achterberg. Het feest begon om 15.00 uur.  S ´middags konden ze zich vermaken met oudhollandse spellen zoals spijkerpoepen, pijppingpong, haakse sjoelbak en gatenkaas. Voor de jeugd stond er een springkussen.

De mensen vermaakten zich uitstekend, zeker toen de karaoke ronde begon. Wat toen uit de boxen kwam was niet altijd even zuiver. Om 17.30 was het tijd om de magen te vullen. De organisatie had een heerlijke bbq laten komen. Op 3 grote BBQ´s werd er voor de honderd aanwezige personen het vlees bereid. Natuurlijk ontbraken het stokbrood, div. salades en de sausjes niet.  Er werd goed gegeten en de mensen kwamen regelmatig terug om hun bord wederom te vullen. 
Na de BBQ kregen de mensen nog een heerlijk ijsje met slagroom. Na nog enkele rondes karaoke gedraaid te hebben was het om 21.00 uur tijd om een einde aan het feest te maken.
Gezamenlijk werd er snel opgeruimd. Net op tijd hadden we alles binnen want om 22.00 uur kwam er best wel wat nattigheid van boven. Gelukkig hadden we het de rest van de dag droog gehouden.
Een geslaagde dag.
Uiteraard willen we allen leden bedanken voor hun komst. Natuurlijk is deze dag alleen mogelijk door de gezamenlijke  inzet van onze vrijwilligers en bestuur.
 
Bestuur BV Achterberg
Foto’s zie ‘fotoreeks boven’.