Rullens en Hooijmaijers winnen de 5 e koppelwedstrijd.

17 sep , 16:27 Sport
visnieuw
Afgelopen zondag werd er gevist aan de Schapenwei te Oosterhout. Tien deelnemers melden zich aan de waterkant om deel te nemen aan deze leuke wedstrijd.
De vooruitzichten waren mooi er was door een aantal vissers de laatste weken leuk vis gevangen. Na het nummers trekken gingen de vissers naar hun stek er wordt gevist van negen tot twee. Het was een taaie visserij vandaag de vooruitzichten waren niet zo mooi veel vissers zaten al snel in het kantje te vissen om dat er geen witvis gevangen werd. Willem Mathon wist een paar voorntjes te vangen en Piet Rullens was bezig om de andere negen vissers even een les te geven in brasems vangen.
Om twee uur klonk het eindsignaal en kon er gewogen worden. Piet wist ruim 11 kilo bij elkaar te vangen en werd hier de individueel winnaar mee. Maar wie hem als koppel maat zou loten wist dat zij het winnende koppel werden, het was Henk Hooijmaijers met 1350 gram die het geluk had om zon koppelmaat te treffen Henk Bakx en Ron Vermeulen werden tweede met 2575 gram. Barry Stulock en Wim de Vos werden derde met 2525gram Patrick de Rooij en Coen van Straten vierde met 1850 gram En het laatste koppel werden Toon Hensen en Willem Mathon met 1750 gram
Aanstaande zondag de laatste Clubwedstrijd aan de Oude Maas bij de stalen brug