HV Dongen daagt je uit

02 mei 2023, 20:55 Sport
hvd020511
HV Dongen is een handbalvereniging die zich richt op zowel prestatie- als recreatiesport. De leden van de vereniging variëren van Mini’s vanaf 2 jaar tot senioren Dames en Heren teams.
HV Dongen organiseert regelmatig activiteiten voor de leden, zowel gericht op handbal als andere feestelijkheden. Zo kennen we het schoolhandbaltoernooi in de herfstvakantie en het Zomertoernooi om het seizoen af te sluiten. Vanuit Sjors Sportief kunnen basisschoolkinderen kennismaken met handbal. Voor leerlingen van de middelbare school is Try-Out het programma om kennis te maken met handbal. Op regelmatige basis worden sportclinics georganiseerd waar de leden weer wat extra’s kunnen leren. Genoeg te beleven dus!
HV Dongen daagt de jeugd van Dongen uit om kennis te komen maken met handbal. De jongens en meiden van HV Dongen zouden het gezellig vinden als nog meer kinderen komen handballen.
Handbal, een teamsport voor iedereen!
hvd020512
Handbal is een flitsende sport voor meiden en jongens die van actie houden! Bij handbal kun je eigenlijk alleen winnen als je goed samenspeelt met je team. Het is gewoon een leuke, snelle en stoere teamsport voor jongens en meiden. Met het hele team verdedig je en val je aan, waardoor iedereen kan scoren!
Veelzijdig en makkelijk te leren
Handbal is ook een zeer veelzijdig en makkelijk te leren sport. Handbal wordt zowel buiten (in de lente en nazomer) als in de zaal gespeeld, dus het hele jaar door. Daarnaast is er in de zomer voor de jeugd ook Beach Handball, waar het allemaal draait om zand, zon, trucjes en snel spel!
Zeer sociale sport
Handbal is ook een zeer sociale sport, want de kinderen moeten als team goed samenwerken om succes te hebben. Ze beleven al op jonge leeftijd wat teamspirit is! Het is ook een coole sport, want het is snel en dynamisch en ieder kind kan scoren! Sportiviteit en respect zijn erg belangrijk binnen handbal.
Informatie voor de ouders
Wil jouw kind een keer een andere sport uitproberen? Wel eens gedacht aan handbal? Dat is dé ideale sport voor kinderen. Het is goed voor hun motoriek, ze kunnen zich lekker uitleven en heerlijk hun energie kwijt: rennen, springen, vallen en gooien. Bovendien wordt er bij de jongere leeftijden gemengd gespeeld, dus dat maakt het extra leuk.
Kom je ook een keer meetrainen bij HV Dongen?
HV Dongen is de handbalvereniging in Dongen waar jullie van harte welkom zijn om kennis te maken met handbal. Je kunt meerdere keren meetrainen met een van onze teams. We trainen op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag op onze eigen buitenlocatie ’t Theehuis. Adres van de locatie is Deken Batenburgstraat 2b. Via de Sjors Sportief of de Try-out website kun je jezelf opgeven voor een of meerdere trainingen.
hvd020513