Henk Bakx en Willem Mathon winnen 4e koppelwedstrijd.

jul 02 , 13:28 Sport
visser2
Afgelopen zondag werd er weer gevist aan het Buitenpand te Oosterhout. Dit keer kwamen er maar vijf deelnemers naar de waterkant om deel te nemen aan de vrije koppelwedstrijd.
Om negen uur klonk het start signaal en de vissers waren gereed om hun ballen lokvoer en korven in het water te gooien en nu maar wachten op de eerste aanbeet. Het bleek een taaie dag te worden de vissen waren niet zo gezind om te azen en een aantal vissers hadden er eentje gevangen maar daar bleef het ook bij. Na een aantal uren zonder een beet te hebben gezeten kregen een aantal vissers toch nog beet en wisten ze nog een enkele brasem te vangen. Zo wist de algemeen winnaar Henk Bakx nog enkele van die vissen te verschalken en ook Piet Rullens werd beloond voor zijn geduld die ook enkele brasems wist te vangen om twee uur klonk dan het bevrijdende signaal einde wedstrijd, nadat de vissers hun spullen opgeruimd hadden kon er gewogen worden.
Toen kon er geloot worden Willem Mathon en Henk Bakx loten elkander en samen hadden zij 6965 gram bij elkaar gevangen en werden hier eerste mee. Tweede werden Piet Rullens en Henk Hooijmaijers met 5880 gram. En derde Patrick de Rooij en Willem Mathon met 4385 gram. Zo dit was het geen geweldig resultaat maar we moeten het er mee doen Aanstaande zondag 4e clubwedstrijd aan de Schapenwei.