Biljartnieuws Klein-Dongen-Vaart

jul 02 , 9:37 Sport
biljartnieuwbeeld
Team P.C. Kamp Scheeps- en Constructiewerken pakte in eetcafé ’t Karrewiel in Dongen- Vaart de volle winst. Het werd 30-20. Piet Kamp had maar 43 beurten nodig om de overwinning binnen te slepen.
Hij kwam uit op het goede gemiddelde van 0.441. Anton Smulders stelde in maar 38 beurten de winst veilig. Hij zette het mooie moyenne van 0.605 neer. Kopman Mark Pijnenburg deed het nog beter. Hij spurtte in maar 28 beurten naar de meet. Hij maakte een formidabele serie van zes en zette het puike gemiddelde van 0.892 neer. Team Kamp staat tweede en heeft maar drie punten achterstand op de koploper. Deze week gaat het op bezoek bij de Eekhoorn in Oosterhout. Het heeft een goed resultaat nodig om zicht te behouden op het kampioenschap.
Gevoelige nederlaag C. v.d. Nieuwenhuizen
In Café en zalencentrum De Viersprong in Dongen kreeg team Corné van den Nieuwenhuizen Schilderwerken Tilburg een oorwassing. Het verloor met liefst 15-30. Bart Hultermans kwam nog het dichtst bij de finish. Toch kwam hij nog tie caramboles te kort. Ook Ton Kemmeren kwam niet in zijn spel en verloor kansloos. Ook Kopman Willy v.d. Wiel deelde in de malaise. Hij kreeg maar 37 beurten, maar bleef ver verwijderd van de eindstreep. Team Van den Nieuwenhuizen is afgezakt naar de zevende plaats. Deze week gaat dit team op bezoek bij team BCG in Goirle.