Biljartnieuws Klein-Dongen-Vaart

jun 26 , 17:54 Sport
biljartnieuwbeeld
Team P.C. Kamp Scheeps- en Constructiewerken pakte in Goirle een 25-28 overwinning. Toch was kopman Mark Pijnenburg de enige die de winst wist te pakken. Mark han slechts 32 beurten nodig om over de finish te gaan. Hij kwam uit op het prima gemiddelde van 0.781.
Hij maakte bovendien een mooie serie van vier caramboles. Nipt verlies was er voor Anton Smulders en Theo Laros. Anton had zijn verdediging prima op orde en voorkwam daarmee dat zijn opponent tot score kwam. Zelf kwam hij echter ook onvoldoende tot score. Aan de meet kwam hij echter maar één luttele carambole te kort. Theo kreeg slechts 45 beurten. Toch kwam ook hij maar één punt te kort. Door dit resultaat handhaaft team Kamp zich in de top van het klassement van de b2 klasse. Het staat nu tweede en heeft maar drie punten achterstand op de koploper.
Winst C. v.d. Nieuwenhuizen Schilderwerken
In Hilvarenbeek won team Corné van den Nieuwenhuizen Schilderwerken Tilburg met 19-25 van team Touché. De enige verliespartij kwam op naam van Embert Broekhoven. Hij kreeg ook maar 32 beurten. Winst was er wel voor kopman Bart Hultermans en Ton Kemmeren. Ton pakte met gedegen spel weer eens een winstpartij. Hij speelde een gedegen partij. Ook Bart speelde een goede partij. Hij kwam uit op het degelijke gemiddelde van 0.795. Door dit resultaat staat team Van den Nieuwenhuizen eerste in de B1 klasse. De voorsprong op de nummer twee bedraagt echter slechts één punt.
Van den Nieuwenhuizen en Kamp thuis
Op donderdagavond 27 juni speelt team Corné van den Nieuwenhuizen Schilderwerken Tilburg een thuiswedstrijd. Het moet het dan in café en zalencentrum de Viersprong in dongen opnemen tegen team Touché uit Hilvarenbeek. Op dezelfde avond speelt team P.C. Kamp scheeps- en constructiewerken in eetcafé ’t Karrewiel in Dongen-Vaart tegen team Babbelz uit Oosterhout. De wedstrijden beginnen om 19.30 uur.