Biljartnieuws Klein-Dongen-Vaart

06 dec 2023, 14:35 Sport
biljartnieuwbeeld
Wikipedia
In Kaatsheuvel won team P.C. Kamp Scheeps- en Constructiewerken met 33-36 van huisgenoot Nooit Volleerd. Verlies was er voor Theo Laros en Piet Kamp.
Theo kwam aan de meet slechts drie caramboles te kort en Piet zelfs maar twee. Winst was er wel voor Henk rijken en Mark Pijnenburg. Henk speelde een prima partij en was al na 40 beurten bij de finish. Hij kwam uit op het mooie gemiddelde van 0.450. Mark had zelfs maar32 beurten om de partij te beëindigen.. Hij maakte een serie van vier en kwam uit op het sublieme moyenne van 0.656. Door dit resultaat is team Kamp opgeklommen naar de vijfde plaats.
P.C. Kamp thuis
In poolcentrum de Kets speelt team P.C. Kamp Scheeps- en Constructiewerken een thuiswedstrijd. Team Kamp maakt onderdeel uit van biljartvereniging ’t Vaartje. Het moet het op vrijdagavond 8 december opnemen tegen team DKM uit Oosterhout. De wedstrijden beginnen om 19.30 uur.
Biljartsport Districtscompetitie Midden-Brabant driebanden-klein:
’t Vaartje verslaat koploper
In Werkendam is team ’t Vaartje er in geslaagd om de winst te pakken op koploper B.V. Werkendam. In de eerste partij pakte Anton Smulders de winst. Anton had maar 42 beurten nodig om de finish te bereiken. Het liep aan het begin wat stroef. Met een prachtige serie van vijf herpakte Anton zich uitstekend en pakte bekwaam de winst. Hij kwam uit op het mooie moyenne van 0.547. In de tweede partij deed Henk Rijken het zelfs nog beter. Hij zette het puike gemiddelde van 0.641 in de boeken. In de laatste partij had kopman Frans Kemmeren het zwaar. Hij leek op een nederlaag af te stevenen. Toen rechtte Frans de rug. Hij maakte een fantastische serie van zes caramboles en miste de zevende en laatste carambole op een haar. Enkele beurten later besliste hij de partij alsnog. Hierdoor werd de volle winst gepakt op de koploper. Met dit resultaat is team ’t Vaartje opgeklommen naar de vijfde plaats. De achterstand bedraagt nu nog slechts zes punten.
Nipte winst Corné v.d. Nieuwenhuizen Schilderwerken
In Sprang-Capelle won team Corné van den Nieuwenhuizen Schilderwerken Tilburg met 25-26 nipt van team Landzicht. De enige verliespartij kwam op naam van Embert Broekhoven. Embert kwam niet echt in zijn spel en verloor kansloos. Winst was er wel voor Ton Kemmeren en Toon Verbunt. Toon hield de verdediging prima gesloten. Hij loodste zijn partij mede door een fraaie serie van vier naar de winst. Ton speelde een goede partij. Hij was al na 44 beurten over de meet. Hij zette het mooie gemiddelde van 0.568 neer. Door dit resultaat behoudt team Van den Nieuwenhuizen de vijftiende plaats.
Corné v.d. Nieuwenhuizen en ’t Vaartje thuis
Deze week speelt team ’t vaartje in eetcafé ’t Karrewiel in Dongen-Vaart een thuiswedstrijd. Het moet het op donderdagavond 7 december opnemen tegen team Landzicht uit Sprang- Capelle. In café en zalencentrum de Viersprong in Dongen moet team Corné van den Nieuwenhuizen Schilderwerken het op dezelfde dag opnemen tegen een ander team van Landzicht uit Sprang-Capelle. De wedstrijden beginnen om 19.30 uur.