Ron Vermeulen en Patrick de Rooij winnen koppel vaste stok

16 jul , 18:30 Sport
henkie
Afgelopen werd er weer gevist in de Donge te 's Gravenmoer.
Dit keer waren de nummers op het lage gedeelte geplaatst, waar de plaatselijke vis club Visserslust een aantal plekken hadden gemaaid heren onze dank hiervoor.
Wij hoopten hier wat grotere vissen te kunnen vangen en wat meer aantallen.
Dat viel op zich tegen wel hadden alle zeven deelnemers wel vis de ene wat meer als een ander maar er zat toch vis en ook veel rivierkreeften die werden ook gevangen en dat kan wel eens een plaag gaan worden.
Er werd gevist van af 8.00 uur tot 13.00 dat voor de algeheel winnaar een mooie beleving was hij Henk Bakx heeft heel die tijd beetgehad enkele mooie voorntjes en ook kleine maar wel constant beet hij ving een gewicht van3200 gram bij elkaar.
Maar helaas hij had geen geluk met zijn koppel maat loten hij trok de visser met de minste vis en zo ging de winst naar koppel Ron Vermeulen en Patrick de Rooij met een gewicht 4875 gram waarvan een mooie zeelt voor Patrick en een hoop kreeften maar die tellen helaas niet en Ron ving ongeveer 50 voorntjes bij elkaar.
Het was een mooie vis dag met aardig vis op dit mooie watertje, zo nu gaan eerst vakantie en in september zijn we er weer met de vijfde clubwedstrijd
screenshot 20240714 185413 microsoft 365 office