Biljartnieuws Klein-Dongen-Vaart

Foto: Wikipedia

Team Corné van den Nieuwenhuizen Schilderwerken Tilburg. Heeft de afgelopen week een dubbelprogramma gespeeld.

Eerst nam het in café en zalencentrum De Viersprong in Dongen op tegen team Babbelz uit Oosterhout. Deze partij ging verloren. Het werd 26-29. Verlies was er voor Bart Hultermans en Ton Kemmeren. Bart kwam aan de meet slechts twee caramboles te kort. Hij maakte bovendien een mooie serie van vier. Ton kreeg maar 44 beurten en moest eveneens verlies incasseren, De eer werd gered door Embert Broekhoven. Embert speelde solide en wist de partij net voor de neus van zijn opponent uit te spelen. Zijn tegenstrever behoefde toen nog maar twee caramboles te halen. Later speelde team Van den Nieuwenhuizen een uitwedstrijd in Oosterhout tegen team Biljartpoint werd de winst gepakt: 27-28. Ton Kemmeren was de enige die verloor. Hij kreeg ook maar 42 beurten. Ook Bart Hultermans speelde zijn partij in maar 42 beurten uit. Hij zette het mooie gemiddelde van 0.833 neer. Hij maakte ook een prima serie van zes. Embert deed hier met een serie van vijf niet veel voor onder. Embert had zelfs maar 38 beurten nodig om over de finish te gaan. Hij kwam uit op 0.710. Team Van den Nieuwenhuizen staat nu derde in de B! klasse. Het staat maar twee punten achter op de lijstaanvoerder.

Winst P.C. Kamp Scheeps- en Constructiewerken
Team P.C. Kamp Scheeps- en Constructiewerken speelde in eetcafé ’t Karrewiel een thuiswedstrijd. Het moest het opnemen tegen team Michielsen uit Oosterhout. Jan Smeekens was de enige die verloor. Hij kwam echter slechts drie caramboles te kort. Winst was er wel voor Anton Smulders en Piet Kamp. Piet had maar 42 beurten nodig om over de finish te gaan en kwam uit op het goede gemiddelde van 0.452. Hij maakte bovendien een prima serie van vijf caramboles. Kopman Anton Smulders had zelfs maar 41 beurten nodig om de partij uit te spelen. Hij kwam uit op 0.560. Door dit resultaat staat team Kamp nu eerste in de B2 klasse.

Team Corné v.d. Nieuwenhuizen thuis
Op donderdagavond 30 mei wordt door team Corné van den Nieuwenhuizen Schilderwerken Tilburg een thuiswedstrijd gespeeld. Het neemt het dan in café en zalencentrum De Viersprong in Dongen op tegen team De Eekhoorn. Deze wedstrijd begint om 19.30 uur. Team P.C. Kamp Scheeps- en Constructiewerken speelt deze week een uitwedstrijd het neemt het in Oosterhout op tegen team Biljartpoint

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen