Patrick de Rooij en Barry Stulock winnen 1e koppelwedstrijd

Foto: CC0 Creative Commons

Afgelopen zondag werd er weer gevist door H.S.V. de Ruischvoorn aan de buitenpand te Oosterhout dit keer werd de eerste vrijekoppel gevist.

Negen deelnemers meldden zich aan de waterkant om half acht werden de nummers verloot. Om kwart voor negen werd er gestart met vissen en de eerste vissen belanden al snel in het netje. Het was een prachtige dag heerlijk weer wind in de rug en leuk beet wat wil je nog meer. Dit bleef even duren maar op een gegeven moment viel de beet bij de meeste vissers weg. Maar ook enkele vissers bleven ook wel beet houden zoals bij Patrick de Rooij die gewoon zijn visje bleef vangen.

Om twee uur werd er afgeblazen en kon de weegploeg gaan wegen en wat we al verwachtten werd een feit Patrick won de wedstrijd individueel met ruim 12 kg met de vaste hengel. Tweede werd de feeder man Dirk Mehlbaum met ruim 8kg. Na het wegen werd alles op een rijtje gezet en konden de koppels gelood worden zo haalde Barry Stulock nr. 1 uit de koker en dat was dus de man met het meeste gewicht Patrick de Rooij en zo werden zij het winnende koppel van de eerste vrije koppelwedstrijd. Tweede werden dirk Mehlbaum en Henk Hooijmaaijers met 11.800gr Derde werden Jack Puts en Henk Bakx met 7375 gr Vierde werden Willem Mathon en Wim de Vos met 4100 gr En vijfde Coen van Straaten en Henk Hooijmaaijers met 3975

Aanstaande zondag 21 april ’24 de eerste clubcompetitie aan de Schapenwei.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen