Biljartnieuws Klein-Dongen-Vaart

Foto: Wikipedia

In Oosterhout verloot team P.C. Kamp Scheeps- en Constructiewerken met 40-25 van team ’t Hartje. Geen van de spelers wist zijn partij winnend af te sluiten.

Mark Pijnenburg kwam totaal niet in zijn spel en verloor kansloos. Ook Theo Laros moest verlies incasseren. Ook hij kwam er niet aan te pas. Mark kreeg echter maar 42 beurten en Theo zelfs maar 39. Anton Smulders had kans op de winst. Toch kwam hij aan de meet slechts twee caramboles te kort. Piet Kamp had zeker kans op de zege. Toch bleef hij op één carambole van de finish steken. Door dit resultaat staat team Kamp op de zevende plaats.

Thuiswedstrijd team Kamp
In poolcentrum De Kets in Kaatsheuvel speelt team P.C. Kamp Scheeps- en Constructiewerken op vrijdagavond 19 april een thuiswedstrijd. Het moet het op die avond opnemen tegen team ’t Steegje in Made. Het belooft een moeilijke opgave te worden. Team ’t Steegje is op dit moment de lijstaanvoerder. De wedstrijden beginnen om 19.30 uur. Volgende week gaat het team op bezoek bij team De Eekhoorn in Oosterhout.

Biljartsport Districtscompetitie Midden-Brabant driebanden:
Dubbele nederlaag team Van den Nieuwenhuizen

Bij team Ut Sandoel in Raamsdonksveer verloor team Corné van den Nieuwenhuizen Schilderwerken met 28-21. Verlies was er voor kopman Willy v.d. Wiel en Embert Broekhoven. Beide spelers kwamen veel caramboles te kort. Embert kreeg echter maar 38 beurten en Willy zelfs maar 37. Willy maakte nog wel een mooie serie van vier. Winst was er wel voor Ton Kemmeren. Ton Speelde degelijk en loodste zo de partij bekwaam naar de overwinning. Daarna speelde team Van den Nieuwenhuizen de inhaalwedstrijd tegen team De Eekhoorn. De wedstrijd werd gespeeld in Café en Zalencentrum de Viersprong in Dongen. Team de Eekhoorn liet vorige week nog verstek gaan. Toch ging ook deze wedstrijd met 21- 30 verloren. Verlies was er voor Ton Kemmeren en Toon Verbunt. Toon kwam aan de meet nog vijf caramboles te kort. De van een operatie herstellende Ton Kemmeren moest evenens verlies incasseren. Ton speelde niet goed en verloor kansloos. Hij kreeg ook slechts 40 beurten. Embert Broekhoven redde de eer door een gelijkspel af te dwingen.

Nipt verlies team ’t Vaartje
In eetcafé ‘t Karrewiel in Dongen-Vaart verloor team ‘t Vaartje nipt met 26-27 van team Werkendam. Henk Rijken kwam niet in zijn spel en verloor kansloos. Winst was er wel voor Anton Smulders en Jan Smeekens. Anton speelde gedegen en loodste zijn partij bekwaam naar de winst. Zijn tegenstanders kwam aan de meet slecht drie caramboles te kort. Jan wist zijn opponent zelfs maar net voor te blijven. Deze kwam aan het eind van de partij één luttele carambole te kort. Jan had overigens slechts 42 beurten nodig om de finish te bereiken. Hij kwam uit op het fraaie gemiddelde van 0.547. Komende week gaat team ’t Vaartje op bezoek bij team Landzicht in Sprang-Capelle. Door dit resultaat is team ’t Vaartje gezakt naar de tiende plaats.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen