Biljartnieuws Klein-Dongen-Vaart

Foto: Wikipedia

In Oosterhout won team P.C. Kamp Scheeps- en Constructiewerken met 38-32 van koploper team Cortini. In de eerste sessie was er winst voor Piet Kamp en Theo Laros.

Theo speelde degelijk en stond er goed voor. In de slotfase kwam zijn opponent echter steeds dichterbij. Toch wist Theo de winst binnen te slepen. Zijn rivaal kwam maar twee caramboles te kort. Theo kwam uit op het goede gemiddelde van 0.428. Hij had maar 42 beurten nodig. Op de andere tafel speelde Piet Kamp een puike partij. Hij was zelfs na 40 beurten al bij de eindstreep. Hij liet zijn tegenstander volkomen kansloos. Piet kwam uit op het fraaie gemiddelde van 0.375.

In de tweede sessie kreeg reserve Frans Kemmeren weinig kans. Hij kreeg slechts 32 beurten. Toch kwam hij maar drie caramboles te kort. Ook hij kwam uit op 0.375. Hij maakte bovendien een fraaie reeks van vier caramboles. Op de andere tafel speelde kopman Henk Rijken een degelijke partij. Ook hij pakte bekwaam de winst. Hij speelde precies zijn gemiddelde van 0.40 door in 50 beurten uit te spelen. Door dit resultaat staat team Kamp nu zevende.

Team Kamp thuis
In poolcentrum De Kets in Kaatsheuvel speelt team P.C. Kamp Scheeps- en Constructiewerken een thuiswedstrijd. Het team van biljartvereniging ’t vaartje neemt het op vrijdagavond 29 maart op tegen team Touché uit Hilvarenbeek. Hopelijk kan dan de succesreeks worden voortgezet. De wedstrijd begint om 19.30 uur.

Biljartsport Districtscompetitie Midden-Brabant driebanden:

Winst team ’t Vaartje
In Waalwijk won team ’t Vaartje met 23-28 van team BSV. De enige verliespartij kwam op naam van Jan Smeekens. Jan kreeg ook maar 34 beurten. Toch kwam hij maar vier caramboles te kort. Hij maakte een mooie serie van vier. Dat deed ook kopman Mark Pijnenburg. Mark pakte de winst wel door de verdediging uitstekend gesloten te houden. Zijn concurrent kwam echter maar één carambole te kort. Winst was er ook voor Anton Smulders. Anton speelde prima en kwam al na 43 beurten over de eindstreep. Hij liet zijn tegenstander volkomen kansloos. Door dit resultaat is team ’t Vaartje opgeklommen naar de negende plaats.

Verlies team Corné van den Nieuwenhuizen
In Kaatsheuvel verloor team Corné van den Nieuwenhuizen Schilderwerken Tilburg van team Ut Straotje. Geen enkele speler wist ded winst te pakken. Ton Kemmeren kwam er niet aan te pas en verloor kansloos. Kopman Willy v.d. Wiel kwam aan de meet nog zes caramboles te kort. Embert Broekhoven kreeg weinig kans Zijn tegenstrever was al na 26 beurten bij de finish. Met het gemiddelde van 0.846 kan hij tevreden zijn. Met het eindresultaat mogelijk niet. Hij maakte bovendien een mooie serie van vier. Door dit resultaat is team Van den Nieuwenhuizen gezakt naar de elfde plaats.

Van den Nieuwenhuizen en ‘t Vaartje thuis
In café zalencentrum De Viersprong in Dongen speelt team Corné van den Nieuwenhuizen een thuiswedstrijd. Het neemt het op donderdagavond 28 maart op tegen team de Eekhoorn uit Oosterhout. Op dezelfde datum speelt team ’t Vaartje in eetcafé ‘t Karrewiel in Dongen- Vaart ook thuis. Zij spelen dan tegen team HGL/Euphonia uit Kaatsheuvel. De wedstrijden beginnen om 19.30 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen