Biljartnieuws Klein-Dongen-Vaart

Foto: Wikipedia

In café De Viersprong in Dongen won team Corné van den Nieuwenhuizen Schilderwerken Tilburg met liefst 30-22 van team I Baristi uit Waalwijk. Alle spelers pakten bekwaam de winst.

Toon Verbunt en Embert Broekhoven hadden beiden slechts 45 beurten nodig om over de meet te gaan. Toon zette het mooie gemiddelde van 0.511 neer en Embert kwam zelfs uit op 0.600 precies. Toon maakte bovendien een geweldige serie van zes caramboles. Kopman Ton Kemmeren had zelfs maar 41 beurten nodig met onder meer een fraaie serie van vier. Hij kwam uit op het prima gemiddelde van 0.658.

Team ’t Vaartje en P.C. Kamp thuis
In café ’t Karrewiel in Dongen-Vaart speelt team ’t Vaartje een thuiswedstrijd. Het moet het op donderdag 22 februari tegen team De Posterij uit Raamsdonksveer. De wedstrijd begint om 19.30 uur. Deze week speelt team Corné van den Nieuwenhuizen Schilderwerken Tilburg uit. Het gaat dan op bezoek bij team Landzicht in Sprang-Capelle. In de A-klasse (driebanden-groot) speelt team P.C. Kamp Scheeps- en Constructiewerken in poolcentrum de Kets in Kaatsheuvel thuis tegen team Touché uit Hilvarenbeek. Ook deze wedstrijd begint om 19.30 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen