Wiek Claassen en Mark Goos kampioenen van Dongen Koppel 501 Darts

Foto:

Zondag 14 januari vond in Café De Valk weer een toernooi plaats, dit keer werd alweer voor de 39e keer het kampioenschap van Dongen verspeeld koppels 501.

Vorig jaar ging de titel naar Johan Smulders en John Genet, door ziekte was Johan jammer genoeg niet aanwezig, John koppelde nu met Edwin Nuis. Na loting door uittredend kampioen John werden de koppels onderverdeeld in 2 poules. Uit iedere poule gingen de beste 2 koppels door in de winnaarsronde, de rest deed dat in verliezersronde. Door winst op Edwin Nuis en John Genet werden Wiek Claassen en Mark Goos finalisten. Martin Evertse en Antos Jankowski werden finalisten door Keano Paapen en Jeffrey Siemons te verslaan. De finale werd hierna verspeeld, best of 9. Met een overtuigende 5-2 winst wisten Mark en Wiek het kampioenschap voor zich op te eisen, proficiat.

v.l.n.r. Wiek, Mark, Martin en Antos

In de verliezersronde ging de winst met 4-2 naar Niek Geutjes en Roy Netten tegen Jurgen Evers en Ramon Bressers.

v.l.n.r. Jurgen, Roy, Niek en Ramon

In totaal werd er 9 keer 180 gegooid. 2x 180 voor Edwin Nuis, waaronder de 31.700e 180 in de valk, goed voor een extra prijs van € 25. 1x 180 voor Mark Bakx, Mark Goos, Niek Geutjes, Keano Paapen, Jurgen Evers, Wiek Claassen en Ramon Bressers. De hoogste uitworp ging naar Ramon Bressers met 110.

De uitslag

WINNAARS KOPPELS

1. Wiek Claassen – Mark Goos

2. Martin Evertse – Antos Jankowski

3. Keano Paapen – Jeffrey Siemons

John Genet – Edwin Nuis


VERLIEZERS KOPPELS

1. Niek Geutjes – Roy Netten

2. Ramon Bressers – Jurgen Evers

3. Mark Bakx – Randy Biemans

Sandra Akkermans – Ilse Jankowski

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen