Dongen zaterdag verliest nipt van koploper SCO

Foto: Pixabay License/CoxinhaFotos

Het elftal van trainer Lars Jansens was op en top gemotiveerd om de drie punten te pakken bij het Oosterhoutse SCO. Winst zou namelijk de tweede plaats opleveren. Een stand die weliswaar met Oss ’20 gedeeld zou moeten worden.

Dongen was in de beginfase slordig in de passing, waardoor het jagende SCO de bal kon onderscheppen en al snel op voorsprong kon komen. Na deze vroege voorsprong van SCO moest Dongen in de achtervolging. De gelijkmaker van Dongen werd niet goedgekeurd en de daaropvolgende mogelijkheid om de voorsprong te verhogen werd door SCO niet benut. “Uiteindelijk verdienden we een gelijkspel. Maar je krijgt niet altijd wat je verdient,” memoreerde Jansens na afloop. Ondanks de nederlaag was hij niet ontevreden over het vertoonde spel. “We zijn door de koploper niet van de mat gespeeld!”

Komende zaterdag is het Pre Kerst Day op sportpark De Biezen. Dan staat om 14.30 uur de wedstrijd tegen Heukelom op het programma. Gevolgd door om 18.00 uur de geplande wedstrijd van Dongen Zondag tegen Achilles Veen.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen