Biljartnieuws Klein-Dongen-Vaart

Foto: Wikipedia

In poolcentrum de Kets in Kaatsheuvel verloor team P.C. Kamp Scheeps- en Constructiewerken met liefst 27-38 van team ’t Steegje uit Made. Theo Laros kwam aan de meet nog drie caramboles te kort.

Henk Rijken en Piet Kamp kregen beiden weinig kans. De tegenstander van Henk was al na 39 beurten bij de finish. Henk maakte nog wel een mooie serie van vier caramboles. De opponent van Piet had zelfs nog twee beurten minder nodig. De eer werd gered door Anton Smulders. Hij pakte de winst wel in slechts 45 beurten. Hij kwam uit op het degelijke gemiddelde van 0.355. Door dit resultaat is team Kamp gezakt naar de zesde plaats. Deze week gaat het team op bezoek bij team de Eekhoorn in Oosterhout.

Biljartsport Districtscompetitie Midden-Brabant driebanden-klein:

Winst ‘t Vaartje
In Heusden won team ’t Vaartje met 25-29 van team Concordia. De enige verliespartij kwam op naam van Henk Rijken Henk kwam bij de eindstreep slechts één luttele carambole te kort. Winst was er wel voor Anton Smulders en Jan Smeekens. Jan speelde degelijk en leidde zijn partkij bekwaam naar de winst. Ook Anton speelde prima. Hij maakte bovendien een mooie serie van vier. Hij kwam uit op het goede gemiddelde van 0.511. Door dit resultaat handhaaft team ’t Vaartje zich op de tweede plaats. De achterstand met de koploper werd verkleind naar vier punten. Deze week gaat team ’t Vaartje op bezoek bij team ’t Pleintje in Dussen.

Opnieuw verlies Corné v.d. Nieuwenhuizen
In café en zalencentrum de Viersprong in Dongen verloor team Corné van den Nieuwenhuizen Schilderwerken Tilburg opnieuw. Dit keer werd het 24-29 tegen team Landzicht uit Sprang-Capelle. Toon Verbunt kwam aan de meet nog vijf caramboles te kort. Kopman Embert Broekhoven kreeg slechts 41 beurten. Toch bleef hij ver verwijderd van de finish. Winst was er wel voor Ton Kemmeren. In een degelijke partij wist hij zijn rivaal nipt af te troeven. Deze behoefde nog maar één carambole te halen. Alle spelers maakten wel een mooie serie van vijf. Door dit resultaat is team Van den Nieuwenhuizen opnieuw gezakt. Het staat nu dertiende. Deze week gaast team Van den Nieuwenhuizen op bezoek bij H.M.S. in Sprang-Capelle.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen