DA Ingrid Liberty dames 1 kan zich niet herpakken en verliest strijd om de derde plek

Foto:

Afgelopen zondag 29 oktober mochten de dames van Liberty het opnemen tegen Dordrecht dames 1. Een nieuwe ploeg en de huidige nummer 4 van de competitie. Het beloofde een spannende pot te worden.

De dames van Liberty begonnen sterk aan de wedstrijd. Het was gelijk duidelijk dat deze teams erg aan elkaar gewaagd zijn. De eerste kans was voor Dordrecht, maar keepster Emma-Lynn van Mierlo kwam goed in actie en daarmee bleef het openingsdoelpunt uit. Niet veel later kon Eva van Strien sterk opkomen via de zijkant. Via Chelsea van Helmond kwam de bal bij Luna Schellekens die geen seconde twijfelde. Ze maakte de 0-1 met een harde flats tegen de touwen. Een mooie aanval die werd beloond met een nog mooier doelpunt. Het leek alsof DA Ingrid Liberty dames 1 nog even aan het nagenieten was, maar voor ze het wisten had Dordrecht dames 1 de 1-1 al gemaakt. In het tweede kwart waren de dames van Liberty het kwijt. Dordrecht kon hier flink van profiteren. Met drie snelle tegendoelpunten stonden de dames tegen een 4-1 achterstand aan te kijken in de rust. In het derde kwart liep het een stuk beter bij de dames van Liberty, waardoor Dordrecht minder goed aan hockeyen toe kwam. De aanvallen van Liberty liepen weer, maar er miste scherpte. Het slotakkoord was in het vierde kwart helaas weer voor Dordrecht, waardoor de eindstand bepaald werd op 5-1.

Helaas weer geen drie punten voor DA Ingrid Liberty dames 1. De dames gaan deze week weer hard trainen om komende zondag 5 november wel de winst te pakken tegen Rijswijk dames 1

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen