Dongense Darts Competitie

Foto:

Salamander sinds 1999 was vorige week goed begonnen in de Eerste Divisie. Nu op bezoek bij De Nifkes. De wedstrijd ging volledig gelijk op en de laatste leg moest de beslissing brengen. De Nifkes wonnen deze en dus met 7-6 ook de wedstrijd. Niek de Baar van De Nifkes gooide een 180. No Score pakte wel de 2e winst mee. 4P werd ruim verslagen met 10-3.

No Score is direct op koers om terug te keren naar de Ere Divisie. DVDVD was het seizoen prima begonnen, maar Het Karrewiel 2 deelde even een tikkie uit. 12-1 verlies voor DVDVD en Jeroen de Jong van Karrewiel finishte 107. De Tobbers zijn juist matig gestart. Verlies wedstrijd 1 en nu ook verlies in wedstrijd 2. Falcon was duidelijk te sterk met 9-4. Het Karrewiel 1 speelde tegen HBHB. Wedstrijd ging gelijk op. Het Karrewiel pakte wel de beslissende en won zo met 7-6. John Trommelen van Karrewiel finishte 96. New Bundy’s was deze week vrij. 180 teller staat op 5. Het Karrewiel 2 bovenaan voor No Score.

2 teams maken zich al gelijk los van de concurrentie in de Ere Divisie. Zo snel al in het seizoen steken Up to the Bar en The Dartons erboven uit. Up to the Bar moest op bezoek bij Het Karrewiel 13 dat pas 1 puntje had. Dat bleef zo. Up to the Bar won met 13-0. Voor Up to the Bar scoorde William Leijten 3x 180 en finishte Arno Ebbing 117. The Dartons hadden geen kind aan Triple Trouble. 11-2 de ruime winst met finishes van 143 en 100 voor Mark Goos. Trotse Pijlen verloor de eerste wedstrijd, maar pakte nu wel de winst. Nie te Pijle werd met 8-5 verslagen. Voor Nie te Pijle finishte Dennis van Bree 117. Op Dreef 3 kreeg Wedstrijd verzet op bezoek. In de beker wist Op Dreef 3 nog te winnen, in de competitie is het even geleden. En nu zat een winst er ook niet in. Wedstrijd verzet won met 9-4. The 26’ers tegen Op Dreef 12 werd uitgesteld. De 180 teller komt op 10. Up to the Bar staat 1 punt boven The Dartons.

Cookieinstellingen