Dongense Darts Competitie

Foto:

De Darts Competitie in Dongen gaat weer van start.

We starten met 21 teams wat een mooi aantal is. Traditioneel wordt de Dongense Darts Competitie opgestart met de bekercompetitie. De eerste ronde waarna de helft van de teams naar de Winnaarsronde gaan en de helft naar de Verliezersronde. Tijdens de vergadering heeft de loting plaats gevonden. Up to the Bar 1 is als bekerwinnaar al zeker van de Winnaarsronde. Het Karrewiel 13 kon geen team op de been brengen waardoor team Wedstrijd verzet automatisch een ronde door is.

Het Karrewiel 2 speelde thuis tegen Op Dreef 12. Op Dreef was een maatje te groot en liep snel uit naar een 0-7. Volgende ronde binnen en de wedstrijd eindigde in 3-10. Corne van Uden van Op Dreef finishte 112. Trotse Pijlen ontving Het Karrewiel 1. De wedstrijd ging tot 3-3 gelijk op. Daarna drukte Trotse Pijlen door en won met 9-4 de wedstrijd. New Bundy’s speelde tegen HBHB. New Bundy’s kwam 2-0 voor en 4-2 voor, maar HBHB pareerde. In de koppels tac/tic was het verzet gebroken en New Bundy’s pakte met 8-5 de winst. Matthijs Schouten van New Bundy’s had een checkout van 100. DVDVD ontving in D’Ouwe Sok Triple Trouble. Triple Trouble was duidelijk sterker en won met 9-4.

The Dartons hadden geen probleem om Salamander sinds 1999 te verslaan. Sterker nog Salamander sinds 1999 pakte geen punt. 13-0 de score voor The Dartons. Falcon ontving De Nifkes en die hadden er gelijk zin in. Terug in de darts competitie en gelijk beloond met de winst. 9-4 de score voor De Nifkes. Nie te Pijle speelde tegen No Score. Op voorhand een gelijk opgaande wedstrijd. Dat was het ook tot 3-3. Daarna liep No Score weg tot een 3-10 eindscore. Dus Nie te Pijle zien we terug in de Verliezersronde. Roy Netten van Nie te Pijle scoorde een 180. 4P ontving Op Dreef 3. Op Dreef 3 bleek duidelijk sterker en gaf weinig punten cadeau. 4P 3 tegen Op Dreef 3 10 punten. De Tobbers hadden niks in te brengen tegen The 26’ers. 12-1 de score en rest niks anders dan de Verliezersronde voor De Tobbers.

Winnaarsronde: Wedstrijd verzet, Op Dreef 12, Trotse Pijlen, New Bundy’s, Triple Trouble, The Dartons, De Nifkes, No Score, Op Dreef 3, The 26’ers
Verliezersronde: Het Karrewiel 2, Het Karrewiel 1, HBHB, DVDVD, Salamander sinds 1999, Falcon, Nie te Pijle, 4P, De Tobbers

Cookieinstellingen