Sponsortoernooi Jeu de Boulesclub Dongen

Foto:

In de eerste week na de schoolvakantie wordt op dinsdagavond altijd een bijzonder gezelligheidstoernooitje gehouden voor de sponsoren van onze vereniging. Dit doen wij als tegenprestatie voor hun financiële steun aan onze club. De bedrijven en/of stichtingen zijn op verschillende manieren zichtbaar binnen onze boulesvereniging.

Dat kan d.m.v. grote doeken en vernieuwde scoreborden in onze boule-o-drome, de scoreborden op de buitenbanen en de presentatie op het tv-scherm in ons clubhuis Deze laatste is overigens wel gecombineerd met aankondigingen van Bondstoernooien in de regio en onze eigen clubactiviteiten.

Dit jaar viel deze sponsoravond op 29 augustus. Alle sponsoren waren hiervoor ruim van tevoren uitgenodigd. Onze hoop is altijd nog dat op zo’n toernooi ALLE sponsoren vertegenwoordigd zullen zijn, maar jammer genoeg was dat deze keer (nog) niet het geval. Voor een aantal gooiden vakantie en zakelijke beslommeringen roet in het eten. Maar….met ruim 40 equipes/teams mochten we zeker niet ontevreden zijn! Uit ervaring wisten we dat het altijd moeilijk is om op zo’n sponsoravond de juiste tegenstanders te kunnen vinden. Om dit probleem te kunnen voorkomen hadden we ervoor gezorgd, dat ieder team van een sponsor een badge met eigen logo aangereikt kreeg. En zoals we verwacht hadden, gebeurde ook! Iedereen had in een mum van tijd de ander gevonden.

Op deze wat late zomeravond waren er dus 100 mensen op onze mooie accommodatie aanwezig. Het voltallige bestuur, de leden van de barcommissie, alle WECO-leden, de hoffotograaf en enkele leden van de buitenploeg stonden deze avond ten dienste van de aanwezige sponsoren. Het moest een FEESTAVOND worden en met het NK Veteranen & Beloften nog in het achterhoofd konden we deze uitdaging vast ook aan. Naast alle drankjes kwamen er ook dit jaar weer diverse luxe hapjes uit EIGEN keuken, dankzij Jeanne, Marianne en Kees. Deze laatste “keukenprins” zorgde op het einde van deze ietwat kille avond nog voor een “warm broodje”. Chapeau drietal, het smaakte bijzonder lekker!

Na het openingswoordje van onze voorzitter Leon Buijs en Cor Timmermans, de grote coördinator op het gebied van projecten en sponsoring, kon het toernooi beginnen. Bij elke baan lagen de boules al klaar en was het wachten op het startsein. Gezien de indeling van de avond werd er door de WECO gekozen voor het “op tijd spelen”: elke partij duurde maximaal een uurtje. Na afloop van iedere wedstrijd moest de uitslag aan de WECO doorgegeven worden en Corrie en Marjo zorgden voor de rest.

Rond half 11 waren alle 3 wedstrijden gespeeld en was het wachten op de prijsuitreiking van de wisseltrofee. Vorig jaar stond deze bokaal bij Hoekstra Schildersbedrijf, maar dit jaar werd de beker gewonnen door team 2 van Snoeren Bouwmanagement. Proficiat heren met deze fraaie overwinning.

Hierna was er nog een gezellig samenzijn en rond half 1uur vertrok de laatste sponsor. Inmiddels was het een en ander al opgeruimd, zodat iedereen een half uurtje later vermoeid maar voldaan naar huis kon gaan. Een geweldige avond voor de sponsoren en de vereniging. Terecht werden er talloze complimenten uitgedeeld. Vanaf deze plaats willen wij iedereen hartstikke bedanken voor zijn of haar enthousiasme en inzet. Mede daardoor was het wederom een grandioos succes.

 

Cookieinstellingen