Verslag PET-toernooi

Foto:

Van tijd tot tijd organiseert JdbC Dongen een zgn. PET-toernooi voor haar eigen leden. Bij zo’n toernooi weet je vooraf niet met wie je gaat spelen een welke tegenstanders je treft. Dat geeft zo’n toernooi een extra uitdaging: je speelt weer eens met iemand anders dan je eigen maatje en je leert andere clubleden kennen.

Voor dit toernooi op zaterdagmiddag 26 augustus hadden zich maar liefst 40 clubleden ingeschreven. Nadat iedereen zich aangemeld had kon Lianne van Kuyk- van der Westen (WECO) mbv het programma WELP de indeling gaan maken. Er zouden die middag 3 wedstrijden op de buitenbanen gespeeld moeten worden. De weersverwachting was gunstig, dus kon iedereen lekker in de buitenlucht gaan spelen. Rond half 2 begon men aan de eerste wedstrijd en gemiddeld duurde zo’n partij een uurtje.

Tussendoor was er voldoende gelegenheid om aan de bar een drankje te bestellen. Piet en Wim stonden dit weekend achter de bar en bedienden hun klanten met plezier.
Tijdens de wedstrijden werden de deelnemers nog voorzien van enkele hartige hapjes. Op het einde van de middag veranderde jammer genoeg het weer enigszins en moesten de spelers toch nog wat regenkleding aantrekken. Gelukkig viel het reuze mee. Tegen half 6 waren alle wedstrijden gespeeld en kon de WECO de balans opmaken. Bij de dames ging de 1e prijs naar Willemieke van Gils en bij de heren naar Stan Dankers. Allebei 3 partijen gewonnen en respectievelijk 24 en 22 pluspunten. Een extra compliment aan het adres van Stan, omdat hij na een afwezigheid van ruim een jaar, weer kon van spelen!

Het eerstvolgend boulestoernooi is het jaarlijks terugkerend Piet en Liena Ligtenberg toernooi. Dat is altijd op de eerste zondag in september en is uitsluitend bestemd voor eigen leden. Het eerstvolgend Bondstoernooi is op woensdag 18 oktober: het Midweek Bondstoernooi.

 

Cookieinstellingen