Piet Wijnen blijft VV Dongen trouw

Een trotse Piet Wijnen tussen de selectie Dongen 1 bij Unitas
Een trotse Piet Wijnen tussen de selectie Dongen 1 bij Unitas
Foto:

Afgelopen zondag speelde VV Dongen haar uitwedstijd tegen Unitas uit Gorinchem. Deze laatste wedstrijd van het seizoen werd met 1-3 gewonnen door VV Dongen. De uitslag had geen invloed op de ranglijst. VV Dongen speelt volgend jaar in de vierde divisie, daar was niets meer aan te doen. De 89-jarige Piet Wijnen was erbij. Als trouwe supporter werd hij voorafgaand aan de wedstrijd blij verrast.

Piet is al jaren trouwe supporter van VV Dongen. Elke thuiswedstrijd zit hij op de tribune met de VV Dongen-sjaal om de nek. Zijn zoon, Carlo, zit er vaak bij en samen genieten ze op zondag van een heerlijke voetbalmiddag. Dit seizoen met tegenvallende resultaten maar ondanks dat blijft Piet achter zijn clubje staan. De kinderen van Piet vonden het een leuk moment om hem eens in het zonnetje te zetten. Het bestuur kreeg de vraag of het mogelijk was Piet op de foto te zetten met het team van seizoen 2022-2023. De bijna negentig jarige zou wel eens één van de oudste supporter kunnen zijn. Hoe mooi zou het zijn om hier aandacht aan te besteden?

Afgelopen zondag was het zover. Zonder dat hij zelf op de hoogte was wat er zou gaan gebeuren werd Piet meegenomen naar de uitwedstrijd in Gorinchem. Daar werd hij op het veld uitgenodigd om de foto te maken tussen de spelers van VV Dongen. Trots als een pauw poseerde hij tussen de spelers en de blijk van waardering was van het gezicht te lezen.
“In het 100-jarig bestaan van de club heb ik al veel meegemaakt met VV Dongen en ken veel spelers die in het verleden bij VV Dongen hebben gespeeld. Mijn hele leven volg ik de selectie op de voet en hoe mooi is het dat ik in het 100-jarig bestaan van club dit nog mag meemaken” aldus een trotse Piet Wijnen. Als laatste wenst hij de vereniging een prachtig eeuwfeest en heeft goede moed in het nieuwe seizoen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen