v.v. Olympia’60 3 viert kampioenschap

Na een reeks van twaalf gewonnen wedstrijden leek er al een kampioensfeest in april gevierd te kunnen worden. Ware het niet dat puntenverlies in Oosterhout het feestje uitstelde.

En dus werd er gekeken naar een mogelijke nieuwe datum. Dit zou dan een aantal weken duren, vanwege een paar vrije zaterdagen. Maar doordat de concurrentie verzaakte te winnen, was Olympia’60 3 al kampioen geworden zonder op dat moment zelf te spelen. En dus werd er een definitieve datum geprikt. Op 20 mei gingen ze met (bijna) de gehele spelersgroep en supporters in een partybus afreizen naar Goirle. Om daar om 17:00 te spelen tegen VOAB.

En wat een succes was dat. Het was prachtig weer en de stemming zat er goed in. VOAB stond met één punt behaald stijf onderaan in onze competitie. Het werd dus vooral een eenvoudige en gezellige wedstrijd. De tegenstander was op de hoogte van ons behaalde kampioenschap en speelde erg sportief. Ze gaven Olympia zelfs de optie om in de 2e helft dezelfde kant op te spelen als in de eerste helft. Zo konden de supporters de goals vanaf het terras bekijken. De doelpunten makers in dit duel waren Sammy(1x), Kevin van Venrooy(4x), Chiel(1x), Carl(2x), Rowan(1x) en Lars van Loon(1x). Als je even mee hebt geteld, zijn dat inderdaad tien goals. VOAB lukte het niet om in de eerste helft te scoren bij gelegenheidskeeper Bryan. Maar zij scoorden nog wel twee ere treffers in de tweede helft bij keeper Chiel, die zelf in de eerste helft nog scoorde. Met deze mooie uitslag en drie punten, gingen Olympia weer terug naar Dongen in de kampioensbus.

Aangekomen bij Sportpark Crispijn, waren er gelukkig nog veel Olympianen aanwezig. Hierdoor kon het feestje, dat in de kleedkamer al was begonnen, doorgezet worden. Het derde ontving nog een mooie beker, een bosje bloemen en een clubkaart uitgereikt door voorzitter Corné Thomassen en secretaris Joyce Voskuil.