Biljartnieuws Klein-Dongen-Vaart

Foto: Wikipedia

In Waalwijk won team ’t Vaartje met 24-30 van team BSV. Anton Smulders speelde degelijk en loodste zijn partij zo bekwaam naar de eindstreep.

Theo Laros had maar 47 beurten nodig. Zijn opponent hield echter gelijke tred, zodat een gelijkspel onvermijdelijk werd. Theo maakte nog wel een mooie serie van vier caramboles. Kopman Mark Pijnenburg maakte zelfs een reeks van vijf. Hij pakte bekwaam de winst met het degelijke moyenne van 0.630.

Zeloo Financiële Diestverlening behoudt de leiding
In Heusden won team Zeloo Financiële Diestverlening met 20-27 van team Concordia. De enige speler die verloor was Bart Hultermans. Bart kwam niet echt in zijn spel, waardoor verlies onvermijdelijk werd. Winst was er wel voor Embert Broekhoven en Ton Kemmeren. Beide spelers maakten een serie van vier. Embert finishte in 53 beurten en Ton had zelfs maar 48 beurtyen nodig. Door dit resultaat handhaaft team Zeloo zich aan de kop van de ranglijst. Doordat de concurrentie meer punten verspeelden is de voorsprong op de nummer twee gegroeid tot vijf punten.

Thuiswedstrijden Zeloo en ‘t Vaartje
Op donderdagavond 25 mei speelt team ’t Vaartje in eetcafé ’t Karrewiel in Dongen-Vaart een thuiswedstrijd. Het moet het dan opnemen tegen team Touché uit Hilvarenbeek. Op deze dag speelt team Zeloo Financiële Dienstverlening tegen team DKM uit Oosterhout. Deze wedstrijd wordt gespeeld in café de Viersprong in Dongen. Beide wedstrijden beginnen om 19.30 uur.

 

Cookieinstellingen