Golfvereniging Dongen Foursome Clubkampioenschap 2023 (v/v | m/m)

Foto:

Onder uitstekende weersomstandigheden is afgelopen zondag het eerste clubkampioenschap georganiseerd door Golfvereniging Dongen. De jassen en dikke truien konden uitblijven, blote benen en blote armen waren weer te zien en het beste was wel dat alle deelnemers er ontzettend veel zin in hadden.

In totaal 42 deelnemers hadden zich aangemeld (20 heren en 22 dames). Het Foursome Clubkampioenschap is voor teams die hebben ingeschreven als herenkoppel of dameskoppel. Ondanks dat heerlijke weer vielen de scores wel een beetje tegen. Het beste team bij de heren kwam van de baan met een prachtige score van 78 slagen, Sidney van den Berg en Robert Timmermans worden op het clubbord vermeld. Het beste team bij de dames Hanny Voigt en Nelleke Trommelen worden met de mooie score van 99 slagen ook vermeld op het clubbord.

Een prachtige golfdag, het was genieten op deze mooie zomerse dag en goed toeven op het terras om na te genieten van dit clubkampioenschap. Complimenten aan de bediening van het Golfcentrum die altijd plezierig en goedgemutst onze drankjes brengen. CHAPEAU!!

De uitslag
1e heren A: Sidney van den Berg en Robert Timmermans (CLUBKAMPIOENEN)
2e heren A: Jean-Paul Lesman en Ed van der Donk

1e dames A: Hanny Voigt en Nelleke Trommelen (CLUBKAMPIOENEN)
2e dames A: Adri van Velsen en Irene Mutsaers

1e heren B: André van Velsen en Bert Passon
2e heren B: Ad van Gestel en Jan Leemans

1e dames B: Elly v.d. Broek en Tineke Kool
2e dames B: Marianne Vermeulen en Nellie Bakermans

 

Cookieinstellingen