Patrick de Rooij wint met 8 kilo in Oosterhout

Foto:

Zondag 7 mei werd weer een clubwedstrijd gehouden door H.S.V. de Ruischvoorn Dongen. Dit keer het viswater het Wilhelmina kanaal te Oosterhout de Buitenpad.

12 deelnemers kwamen naar de waterkant om hier aan deel te nemen. Terwijl de wedstrijdcommissie de stek nummers waren uitzetten stonden de vissers bij te praten over de visvangsten van de afgelopen tijd. Rond half acht gingen de vissers naar hun stek om hun visgerei klaar te maken om negen klonk het start signaal. Het was een heerlijke zondag ochtend weinig wind en heerlijk temperatuur. Maar de vissen daar komen we voor die waren moeilijk te vangen.

Hier en daar werd een platje en een voorntje gevangen maar super nee dat was het zeker niet. Alleen de man op het laatste nummer die ving leuk vis dat was Patrick de Rooij die leuk beet kreeg en hij wist ook 8075 gram in zijn bewaar net te krijgen, hier mee wist hij de overwinning op te eisen. Tweede werd Lucien van Loon op zijn gemakje met handen over elkaar met 4000 gram. Derde werd Broer Oomens die toch weer een platte wist te verschalken met2325 gram.

De eerstvolgende wedstrijd is de zomeravond wedstrijd die is op 17 mei

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen