Dongense Darts Competitie

Foto:

De zomer competitie is weer van start gegaan. Na 3 jaar eindelijk weer een Zomer Darts competitie en dat allemaal in Dongen.

17 teams zijn verdeeld over 2 divisies. In de Eerste Divisie een aantal nieuwe namen, maar ook enkele vertrouwde. Bijvoorbeeld HBHB en de De Tobbers. En die mochten ook tegen elkaar in alweer de 2e speelronde in deze divisie. Het ging redelijk gelijk op, maar De Tobbers won wel de wedstrijd. 5-8 de score. Falcon speelde thuis tegen DVDVD. Gelijk vanaf het begin had DVDVD niet veel in te brengen. 11-2 de ruime winst voor Falcon. Malibullseye speelde tegen De Pijlenkeilers. D’Ouwe Sok tegen De Salamander. De Pijlenkeilers pakte een voorsprong en verspeelde die niet meer. 5-8 de score voor De Pijlenkeilers. Van 4P tegen Salamander zomer is geen uitslag bekend. New Bundy’s was deze ronde vrij. De 180 teller staat nog op 0. De Pijlenkeilers aan de leiding voor Salamander zomer en Falcon.

In de Ere Divisie hebben we 8 teams die gaan strijden voor het kampioenschap. En deze divisie startte afgelopen vrijdag. Op Dreef 12, de nummer 2 van afgelopen winter, heeft gelijk zijn stempel gedrukt en pakte Op Dreef 3 met 12-1. Het eerste punt was nog voor Op Dreef 3. Daarna ging alles naar Op Dreef 12. Martin Evertse van Op Dreef 12 finishte 122. Het Karrewiel 13 verraste Triple Trouble. 8-5 de winst voor K13. The Dartons ook weer van de partij mocht aantreden tegen Trotse pijlen. Na een gelijk opgaand begin was The Dartons bij de les en maakte het verschil. 9-4 de winst met een 180 voor Mark Goos. Wiek Claassen had een checkout van 101. Nie te Pijle mocht beginnen tegen Het Karrewiel 2. Van 2-2 ging het naar 5-3 en uiteindelijk naar 8-5 winst voor Nie te Pijle. Dennis van Bree van Nie te Pijle scoorde een 180. De 180 teller staat op 2. Op Dreef 12 aan de leiding voor The Dartons.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen