Nette zege voor DA Ingrid Liberty dames 1

Op zondag 19 maart stond de eerste thuiswedstrijd van de tweede seizoenshelft op de planning tegen Woerden dames 1.

De dames waren gebrand om de drie punten in Dongen te houden. Dit was te zien aan het spel, waarbij DA Ingrid Liberty dames 1 meteen de overhand had in de wedstrijd. Dit resulteerde in het eerste doelpunt via Eva van Strien die hem voorgaf op Lieske Trommelen. Zij kon de bal het doel in tikken. Vervolgens werd er een mooie bal van Nina van den Oudenhoven op Daphne Pijnenburg gegeven, die de keeper keurig kon uitspelen. De dames konden dit volhouden, waarbij Chelsea van Helmond de bal kon onderscheppen vanaf de zijkant en vervolgens de keeper voorbij speelde. Dit betekende 3-0!

In de eerste helft werden nog twee strafcorners benut door Chelsea van Helmond, waardoor de dames gingen rusten bij een 5-0 stand. In de tweede helft werd hetzelfde spelbeeld gezien, maar helaas wist Woerden ook een goaltje mee te pikken. Tot slot werd nog een strafcorner benut door Chelsea van Helmond. Dit resulteerde in een eindstand van 6-1. Een keurige overwinning voor de dames. Volgende week zondag 26 maart staat de uitwedstrijd tegen Voorne D1 op de planning. Ook dit gaat weer een belangrijke wedstrijd zijn in de strijd om het kampioenschap.