Dongense Darts Competitie

Foto:

Afgelopen vrijdag werden de halve finales gespeeld. In de Winnaarsronde en de Verliezersronde.

Falcon mocht het in de verliezersronde opnemen tegen Het Karrewiel 1. Van 2-2 ging het naar 4-4. In de koppels tac/tic maakte Falcon dan toch het verschil. 8-5 de winst en een plek in de finale. Triple Trouble nam het thuis op tegen HBHB. Triple kwam met 3-1 voor, maar kreeg het niet voor niks. Na de koppels was het 5-3 en met de koppels tac/tic was het gebeurd met HBHB. 9-4 de uiteindelijke score. Dus de finale Verliezersronde wordt Triple Trouble tegen Falcon.

In de Winnaarsronde speelde TROTS tegen Op Dreef 12. Kan TROTS stunten of is Op Dreef toch te sterk. Het was het laatste. In de koppels 501 werd al het 7e punt gepakt waarmee Op Dreef zich plaatst voor de finale. 12-1 de uiteindelijke score. De andere halve finale was Up to the Bar tegen The Dartons. The Dartons kwam toch wat tekort tegen Up to the Bar dat ook in de koppels 501 het 7e punt scoorde. Uiteindelijk werd het nog 10-3. Voor Up tot he Bar scoorde Damian Vetjens een 180 en finishte Carlo van Kleef 106. Voor The Dartons scoorde Mark Goos 2x 180. De finale in de Winnaarsronde wordt dus Up to the Bar tegen Op Dreef 12.

De beide bekerfinales worden komende vrijdag 17 Maart gespeeld in Cafe De Valk. Komt dat zien. Komende vrijdag start ook al de zomer competitie in de Eerste Divisie. Na 3 jaar vindt er weer een competitie plaats. 17 teams gaan daar aan deelnemen. Zaterdagavond vindt de prijsuitreiking van de Winter competitie plaats. Voor deze prijsuitreiking vindt een gratis single toernooi plaats dat start om 19:30.

Reacties

Cookieinstellingen