Biljartnieuws Klein-Dongen-Vaart

Foto: Wikipedia

Na carnaval wordt deze week de competitie weer hervat.

Team P.C. Kamp Scheeps- en Constructiewerken ontvangt aanstaande vrijdag 3 maart team Touché uit Hilvarenbeek. De wedstrijd vindt plaats in poolcafé De Kets in Kaatsheuvel. Het team zal vermoedelijk bestaan uit Mark Pijnenburg, Theo Laros, Anton Smulders en Leo Loonen. Deze week gaat team Corné van den Nieuwenhuizen Schilderwerken Tilburg op donderdag 2 maart op bezoek bij team Prinsenhoeven in Tilburg. Het team bestaat vermoedelijk uit Ad Faro, Willy v.d. Wiel, Frans Kemmeren en Toon Verbunt. Beide wedstrijden beginnen om 19.30 uur.

Biljartsport Districtscompetitie Midden-Brabant driebanden-klein:
Verlies team ‘t Vaartje
In café zaal ’t Karrewiel in Dongen-Vaart verloor team ’t Vaartje met 20-30 van team Euphonia/’t Groene Laken. Kopman Mark Pijnenburg en Anton Smulders kwamen beiden totaal niet in hun spel en verloren allebei kansloos. Ze kregen overigens ook beiden maar 44 beurten. Meer tegenstand kwam er van Henk Rijken. Toch redde ook Henk het niet. Aan de meet kwam Henk slechts drie caramboles te kort. Hij kreeg ook maar 41 beurten. Hij kwam uit op het degelijke gemiddelde van 0.536. Mark zette de hoogste serie van zijn team neer. Hij kwam tot een totaal van vier caramboles.

Zeloo Financiële Dienstverlening thuis
In café-zaal De Viersprong in Dongen ontvangt team Zeelo Financiële Dienstverlening team B.V.T. uit Terheijden. Het team zal vermoedelijk bestaan uit Embert Broekhoven, Ton Kemmeren en Arthur Snoeren. Team Zeloo staat momenteel zesde. Het heeft de punten nodig om mee te blijven doen in de top. De wedstrijd begint om 19.30 uur. Team ’t Vaartje gaat deze week op bezoek bij team Werkendam.

Reacties

Cookieinstellingen