Biljartnieuws Klein-Dongen-Vaart

Foto: Wikipedia

In Oosterhout pakte team Corné van den Nieuwenhuizen Schilderwerken Tilburg de winst op D.C. Michielsen. De enige die verloor was Ton Kemmeren.

Ton kwam totaal niet in zijn spel en verloor kansloos. Willy v.d. Wiel stond in kansloze positie. Daarna zette Willy de turbo er op. Hij had een geweldig slot van de partij, waardoor hij toch nog in 42 beurten uitwas. Hij zette het mooie gemiddelde van 0.642 neer. Kopman Ad Faro had maar 39 beurten nodig om over de meet te gaan. Hij zette het prima gemiddelde van 0743 neer. Toon Verbunt had zelfs maar 32 beurten nodig om de partij te beëindigen. Hij kwam uit op het prachtige gemiddelde van 0.468.Willy maakte een geweldige reeks van zes caramboles. Ad deed het met zeven zelfs nog iets beter. Door dit resultaat handhaaft team Van den Nieuwenhuizen zich op de negende plaats.

Verlies P.C. Kamp
Team P.C. Kamp Scheeps- en Constructiewerken ging deze week op bezoek bij ’t Hartje in Oosterhout. Er werd nipt met 34-32 verloren. Anton Smulders kreeg maar 33 beurten en verloor kansloos. Invaller Ton Kemmeren kon het eveneens niet bolwerken en moest ook verlies incasseren. Hij maakte nog wel een mooie serie van vijf. Theo Laros en Henk Rijken pakten de winst wel. Beide spelers hadden slechts 46 beurten nodig om over de finish te gaan. Ze kwamen allebei uit op het degelijke gemiddelde van 0.413. Zowel Henk als Anton maakten elk een serie van vier. Door dit resultaat handhaaft team Kamp zich op de veertiende plaats.

Biljartsport Districtscompetitie Midden-Brabant driebanden-klein:

Winst Zeloo Financiële Dienstverlening
In Sprang-Capelle won team Zeelo Financiële Dienstverlening met 20-25 van team Landzicht. Kopman Embert Broekhoven was de enige die verloor. Embert kwam totaal niet in zijn spel en had geen schijn van kans. Invaller Theo Laros bewees zijn waarde. In slechts 32 beurten was hij al bij de meet. Hij kwam uit op het fraaie gemiddelde van 0.781 en maakte een mooie serie van vijf caramboles. Ton Kemmeren was de man van de wedstrijd. Hij spurtte in maar 28 beurten naar de eindstreep. Hij kwam uit op het geweldige moyenne van 0.964. Hij maakte bovendien een mooie reeks van vier caramboles. Team Zeelo zakte met dit resultaat wel naar de zesde plaats.

Reacties

Cookieinstellingen